• През тази седмица съмненията и нерешителността ще бъдат заменени от яснота, разбиране и решителност за някои представители.

 

Овен
Ще останете разочаровани от покупките си, затова е по-добре да спестите пари. Звездите ви съветват да проверявате по-често социалните мрежи и имейлите, за да не пропуснете важно съобщение.

Телец
Седмицата обещава ярки емоции и щастливо стечение на обстоятелствата. Бъдете по-решителни, използвайте шанса да се доближите до целта си, но контролирайте думите си, когато общувате с близките си, за да не започнете кавга.

Вижте коя индианска зодия сте

Близнаци
Началото на седмицата ще бъде трудно, но по-близо до уикенда ще вземете важно решение, което ще промени живота ви. Вслушайте се в съветите на близките си, тъй като те никога няма да ви препоръчат нещо лошо.

Рак
Трябва да разберете себе си, за да продължите напред. Това ще ви помогне и да успокоите нервите си, защото сте като опъната струна. Направете нещо приятно, отпочинете си и се наспивайте добре.

Зодиите в офиса

Лъв
Астролозите ви съветват да експериментирате с имиджа си. Занимавайте се със спорт, променете прическата си, гардероба си и т.н. Приятелите ви ще ви развеселят, като ви поканят на интересно събитие. Не отказвайте!!! Това не само ще ви развесели, но и ще подобри физическата ви форма.

Дева
Бъдете внимателни към емоциите си и намерете начини да облекчите стреса и да прогоните депресията. Излезте от зоната си на комфорт! Ако се провалите в нещо, не реагирайте на критиката! Това са временни трудности.

Най-ревнивите жени според зодията

Везни
Понякога подаръците идват със закъснение. Добри новини ви очакват. Една неочаквана изненада не само ще ви развесели, но и ще попълни касичката ви с пари.

Скорпион
Тази седмица е създадена за творчество и любов. Ако се вдъхновите от нещо ново и необичайно, останете позитивни и започнете да творите. Новите ви хобита могат да ви донесат огромни печалби.

Как се съблазнява жена според зодията й

Стрелец
Активна работна седмица, която ще ви накара да се потопите в работата. С лекота ще свършите всички важни неща. Твърде ревниви и недоверчиви сте, трябва да преосмислите поведението си и да бъдете по-лоялни към половинката си.

Козирог
Погледнете към бъдещето с оптимизъм. Не заменяйте реалния живот с виртуалния. Срещайте се по-често с приятели, ходете на срещи. Доверете се на съдбата си. Тя ще ви отведе в правилната посока.

Поучителни приказки за зодиите

Водолей
През втората половина на седмицата са възможни тъжни новини. Изходът от трудната ситуация зависи от настроението ви. По време на сериозен разговор с шефа си се вслушвайте в интуицията си, а не в разума си.

Риби
Звездите предупреждават, че тази седмица може да ви очаква опасна игра, в която ще станете жертва на манипулация или внушение. По-добре е да не отлагате малките решения: лични разговори, малки покупки. Струва си да намерите време, което да прекарате със семейството си.

12 дръзки зодиакални портрета, които трябва да видиш!

Мария СТЕФАНОВА