Със звездна помощ, ето как ще преминем през 2024 година. Свързахме се с най-точните астролози, събрахме прогнозите им и към всяка прогноза добавихме вино и по-силен алкохол. Потърсете вашата зодия и напитки, които ще ви помогнат да успокоите Зеления дървен дракон.

Овен

Влакче в увеселителен парк очаква “Агнетата” през 2024 г. – събитията и впечатленията ще се променят драматично. Всичко е заради затъмнения, които ще предизвикат емоционални сътресения. За да не бъдете изхвърлени от обратите на съдбата, дръжте се здраво за таниновите вина. През април и май отворете таната – такъв натиск ще ви помогне да постигнете целите си; Aglianico ще бъде полезен през лятото – неговото огнено качество ще вдъхнови необичайни пътувания; През есента подсилете духа си с малбек – дори и в края на годината той ще ви даде втори дъх.

Телец

За някои стабилността е бавна смърт, но за Телците това е, което им липсва през последните няколко години. Дочакахме! 2024 година ще ви донесе мир и късмет. Вярно е, че ще трябва да „напълните джобовете си“ веднага през януари – всичките ви желания ще се сбъднат, през пролетта също ще се излеят пари, а през лятото планетите ще подкрепят екстравагантността – оженете се за първия срещнат човек и отидете търси Атлантида. В добра година отворете скъпоценните сотерни, ледените вина и други сладки вина – не напразно ги наричат ​​„течно злато“.

Близнаци

Вие, подобно на сестрите Олсен във филма „Две: Аз и моята сянка“, трябва да изиграете две роли през 2024 г. До юни ще трябва да сте в образа на премерен човек, който пълзи към успеха, но не се предава. Разбираме, звучи надуто, но в края на май Юпитер ще даде зелена светлина на всички ваши желания. През лятото би било добре да включите максимално чара си – можете да срещнете точните хора. Ароматните индийско орехче, вионие и гевюрцтраминер ще ви помогнат да се настроите на лекота и ще повишат харизмата ви – обикновено всеки е луд по тях, също като вас.

Рак

Тази година ще трябва да се научите не само да се движите назад, но и да „работите с ноктите си“. Още през зимата си струва да правите кариерни планове и да бъдете настоятелни – постигнете целта си и не се поддавайте на агресивни хора. През лятото можете да издишате, за да се подготвите за горещата есен – предстоят големи промени както в кариерата, така и в личния ви живот, при това мистични. Не се страхувайте, а се вслушвайте в интуицията си. Това умение може да се развива през цялата година с биодинамичните вина – те са направени с пълно доверие в природата и космическите енергии. И вижте резултата!

Лъв

Помните ли Мики Пиърсън от The Gentlemen? Вземете неговото спокойствие и предвидливост в услуга. През зимата набирайте сили и правете планове, през пролетта направете „стрелба“ в кариерата си, през лятото преминете към почивка. Шеметното пътешествие ще ви зареди с енергия и през есента ще можете да заявите правата си „на трона“. Спиртните напитки ще помогнат за поддържане на стареенето през 2024 г. Опитайте коняк, джин и уиски и помнете: „За да станеш цар на животните, не е достатъчно да се държиш като крал. Трябва да си крал.”

Дева

Звездите препоръчват на Девите да правят необичайни неща: да отразяват повече, а също така да дават място на спонтанността и любопитството. Започнете точно през зимата – вашето „вътрешно дете“ ще се радва да бъде креативно. Петядките ще ви помогнат да отворите творческата си чакра! През пролетта преминете към ежедневието – това е подходящо време да актуализирате гардероба си и да освежите интериора си. През есента и зимата не позволявайте на другите да „управляват“, в противен случай ще пропуснете щастливия завой. Оставете всички решения на себе си, но ги оставете да отлежат добре – като най-добрите бургундски пино ноари и гранд крю от Бордо.

Везни

Пригответе се за вашата лична 1985 г. – Перестройката ще започне през следващата година! Могат да се случат забележителни събития: сватби, разводи, повишения, уволнения и премествания в страни, които са трудни за намиране на картата. Не се притеснявайте – всичко наистина ще бъде за добро. Особено през юни, когато ще удряте джакпоти навсякъде и наведнъж. Есента също ще бъде белязана от промени, така че веднага ще дадем съвети за виното за годината. Вижте Bertani, Stella di Campalto и Domaine Agnes Paquet – те направиха преструктуриране не само у дома, но и в родните си наименования и станаха по-добри.

Скорпион

Има време да хвърляте камъни и има време да се наслаждавате на плодовете на труда си. 2024 ще бъде безопасно убежище за Скорпионите: можете да се съсредоточите върху вътрешния си свят и близките. През зимата би било хубаво да си кажете: „Аз съм толкова талантлив!“ и да се увлечете с нещо с цялата страст на Скорпиона. Малко по-късно този бизнес може да бъде монетизиран. И през есента ще бъдете пленени от романтика – отношенията с любимите хора ще бъдат изпълнени с топлина и грижа. Това настроение ще бъде подкрепено от бели вина, отлежали в дъб – обемен, маслен и сладникав аромат, олицетворение на нежността.

Стрелец

Оптимизмът е силата и слабостта на Стрелеца. През 2024 г. трябва да се научите да различавате кога е разумен и кога е бяс. През пролетта Нептун ще изпрати мъгла в делата ви, а през есента може да загубите чувството си за реалност поради затъмнение. Не бягайте напред, разбивайки копитата си и премисляйте всеки ход – ще можете да си починете само през лятото. „Героичните“ вина ще ви помогнат да се настроите да се борите с обстоятелствата: те се правят на стръмните скали във Валтелина, високо под облаците в Рибейра Сакра и на „изгорената“ земя на остров Пантелерия.

Козирог

Тази година е идеална да изненадате себе си и другите. Сивите кардинали Козирози ще могат да станат видими лидери през 2024 г.: Юпитер ще ви направи по-лесни и общителни. Това е шанс да привлечете вниманието на другите, да станете класен ръководител или ментор и да наемете талантливи новодошли в екипа си. Подкрепете неочакваната си откритост със свежи вина: верментино, албариньо и новозеландски совиньон ще ви помогнат да останете на общителна вълна, а през есента можете да си починете от социализацията.

Водолей

Ловкост на ума и без измама – През новата година Водолеите ще трябва да измислят начини да се справят със сините моменти, тъпотата и обстоятелствата. Знаем, че за вас това е толкова вълнуващо, колкото судоку, така че просто ще ви дадем водач – фермата Ca’Del Bosco. Неговият създател, Маурицио Занела, излезе с идеята да изпрати грозде в спа център и да извърши дегоржиране без кислород – това беше пробив в света на пенливите вина. През лятото можете да се отпуснете и да отидете на пътешествие или да разширите хоризонтите си у дома на дивана – с текила от ананас и отлежал ром ще бъде взрив.

Риби

Вашата 2024 е красива като залез на Бали и самба на бял молец. Планетите обещават, че ще блестите и ще пърхате, ако си позволите да мечтаете големи през зимата, да се появите през пролетта и да се адаптирате към промените през есента. Как да не опърлите тънките си криле: през юни не вярвайте наистина на обещанията на други хора. Хората с развит усет към красивото и виното, които имат много общо с изкуството, ще вдъхновяват. Castello di Ama и Frescobaldi обзавеждат своите винарни с предмети на изкуството, а винопроизводителите Gavin Chanin и Bibi Graetz са художници и сами проектират етикетите за своите шедьоври.

  1. НОВ РЕКОРД ЗА НАЙ-СКЪПА БУТИЛКА ВИНО — 558 ХИЛ. ДОЛАРА
  2. Сексът е като виното
  3. Френските крави пият по две бутилки вино на ден
  4. Машина превръща водата във вино за три дни
  5. Бялото вино прави жените агресивни
  6. Виното издава характера на човека
  7. Създадоха рокли от вино
  8. Тайната на винотерапията
  9. Уникалният сутиен WineRack Bra, който се пълни с вино
  10. ВИНОТО СЕ Е ОТГЛЕЖДАЛО В МЕСОПОТАМИЯ ОТ ВТОРОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ ПРЕДИ ХРИСТА