• 29 януари, буря от емоции все още не е разстроена. Моля да ме извините, нека не го допускаме, нека трезво оценим реалността, но заради адреналина има изобилие от усещане и действие. Kato tsyalo, tova ne eden, but ruska roulette. Въпреки бушуващия емоционален фон, оставете звездите да ви водят максимално и поддържайте баланс на интересите си.

♈ Овен

Овни, днес е буря, нека бъдеш бдителен и внимателен. Възможни са негативни ситуации и нестабилност в работата. Не просто пийте всичко и контролирайте всичко и всички около вас. Ще подарите почивка и релакс на района за един ден.

Космическа светлина: Осветете един ден в изследването на вашето семейство и приятел. Ако имате време, направете добро впечатление на другите.

♉ Телец

Телец, днес енергията ще е още по-висока. Щом имате време, ще постигнете важни цели и ще преодолеете препятствия. Бъдете решителни и не застраховайте всичко и поемайте рискове. Освен това дори ще можете и да се насладите на този момент.

Космически ще се разкрие: Ще се появяват все повече и повече нови съюзници, които ще ви подготвят и помагат. Доверете се на интуицията си.

♊ Близнаци

Близнаци, днес може да познаете безпокойство и нерешителност. Не се колебайте, вземете сериозни решения и ги отложете за подходящия момент. Съсредоточете се върху вътрешното си аз и балансирайте и практикувайте медитация или други спокойни дейности.

Космически, проблемът е това, за което се тревожите, но все още няма да има решение. Чувството беше по-полезно с другаря.

♋ Рак

Рак, днес може да ви е трудно да се чувствате с хора. Преживейте това и вземете предвид прогнозата за най-добрата ситуация от другата страна и не предвиждайте конфликтни ситуации.Освен това, бъдете внимателни във вашите финансови запитвания и избягвайте транзакционните рискове.

Космически лек: Разменете повече положителни неща за работа. Време и план за бъдещето.

♌ Лъв

Лев, днес трябва и внимавай и не влизай в конфликти с други хорове. Може да ви е трудно да се концентрирате и да изплатите дълговете си за работа. Подхранвайте се и вдъхвайте спокойствие и не позволявайте на емоциите да завладеят ума ви.

Космически лек: не се бавете. Време е да завършите всичко, което е планирано от дълго време.

♍ Дева

Дева, днес се опитайте да споделите вашите мисли и идеи с другите. Можете да отворите нови възможности за развитие и сътрудничество. Ще бъдете уверени и няма да застраховате всичко и да изразите мнението си. Освен това се питате да организирате времето си и да планирате действията си предварително.

Космическа светлина: не отлагайте срещите с приятелите си, те ще ви бъдат полезни и приятни.

Везни

Вземете го, днес можете и преодолейте несъответствието и съмненията относно вашите планове. Влейте това, без да повлияете на настроението си и продължете в бъдеще. Не отнемайте това, което е важно, нека разберем какво има в теб и нека го излекуваме.

Космически, вие можете и ще насочвате правилните заключения за другите. Ще разберете и как да подобрите отношенията си с любимия човек.

♏ Скорпион

Скорпиони, моля, опитайте се да бъдете внимателни и тактични в отношенията си с партньора. Вашата емоционалност може да бъде упрекната във вашите желания и резултати. Изживейте това и контролирайте емоциите си, вслушайте се в мнението на тези хора и им се доверете.

Космически: Ще обсъдите подробно планетата за работа. Има риск и се сблскате с неразбиране от другите.

♐ Стрелец

Стрелец, днес вашата енергия и оптимизъм са все още на високо ниво. Щом имате време, ще постигнете важни успехи и ще завършите проектите си. Ще бъдете отворени за нови възможности и няма да се тревожите за всичко, но ще излезете от зоната за комфорт.

Космически свет: Негодниците може да не се разкъсат според плана. Все още има много интересни идеи, които ще помогнат и ще ги доближат до целта.

♑ Козирог

Козирози, днес трябва, нека си като гавкави и отворен за промиан. Вашите планове могат да бъдат разменени и по-добре адаптирани към новите обстоятелства. Osven Tova, помнете важността на комуникацията с другите хорове и не отнемайте и изразявайте мнението си.

Космически лек: възможността за изчезване. Все още можете спокойно да обсъждате сериозни проблеми с близките си.

♒ Водолей

Водолей, днес се опитвате да държите всички на линия и не сте съгласни с никого. Вашите индивидуални идеи и възгледи могат да бъдат ценни за другите. Ако сте отворени и желаете, споделете своите знания и опит.

Космически лек: Чувствайте се свободни и споделяйте идеи. Чарът и изобретателността все още се харесат на множество.

♊ Риби

Риби, днес може да се почувстваш уязвим. Дайте сили на себе си и не се тревожете за негативни емоции и се грижете за себе си и другите. Времето за саморазвитие и времето за вашето физическо и емоционално благополучие все още са приоритет.

От космическа гледна точка, това е вашият шанс да превърнете съперника си в свой приятел. Трябва и избягвайте стресови ситуации

 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

НАШИТЕ ФЕЙСБУК ГРУПИ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. NDT NEWS – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНА ДОБРИЧКА
  10. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  11. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
  12. РИБОЛОВ
  13. ИНТЕРВЮТА
  14. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  15. България – Китай 中国保加利
  16. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  17. В PINTEREST

 

  1. ЯБЪЛКИТЕ В ДОЛИНАТА НА ЕРОТИКАТА
  2. ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО, СВЕТСКИ КЛЮКИ, ЗАБАВА, ШОУ..
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА