Денят може да донесе объркване в бизнеса, тъй като Луната и Меркурий ще застанат един срещу друг и могат да ни осигурят неразбирателство в екипа, непоследователност в плановете ни и не най-успешните варианти в областта на търговията. Не е най-добрият ден за пазаруване, но това е доста бърз аспект и ефектът му ще приключи до вечерта, но по-дълъг секстил, в който щедрият и богат Юпитер е в знака Телец, а Венера е екзалтирана или по- просто казано, чувства се страхотно в Риби, може да даде много бонуси в областта на любовта и романтиката, финансите и богатството. Затова планетите препоръчват да възлагате големи надежди на тях и ако все още не намирате интересни варианти за развитие на събитията, тогава ги създайте сами.

Овни , избягвайте мътни схеми и споразумения. Опитът да промените някои факти може да ви струва скъпо. Остани нащрек.

Телец , мечтаенето и пропускането на важна информация е вашият риск за този ден. Или си дайте почивен ден, или се опитайте да се концентрирате върху работата.

Близнаци , този вторник ще трябва да приключите някои дела и това ще изисква решителност и дори настойчивост от вас. Не правете крачки назад, само напред.

Рак , вашата връзка между управляващата Луна и кармичния южен възел може да ви създаде меланхолия и копнеж по миналото. Не се отдавайте на това настроение, по-добре се обадете на стари приятели и си уговорете среща.

Лъв , вие се управлявате от Слънцето и то сега преминава през решителния, ярък и смел знак на Овен. Такива качества може и да са ви присъщи през този период, действайте по-смело.

Дева , вие сте само на няколко крачки от постигането на някаква цел, една от които може да бъде поета този вторник. Дойде времето. Ще ви помогнат колеги и другари от вашето близко обкръжение.

Везни , вие просто трябва да сте видими, да блестите и да вдъхновявате хората. Очакват ви успешни изяви, успех в социалния живот и признание от околните.

Скорпион , печалба е възможна със съдействието на приятели и роднини. Очаквайте неочаквани изненади и подаръци. Идеално време за придобивки и щастливи промени в личния живот.

Стрелец , най-вероятно ще трябва да посветите част от деня си на проблеми, свързани с вашите близки. Сега вашите различия с тях ще бъдат успешно разрешени. Планетите също препоръчват да се обърне внимание на сънищата – те могат да бъдат пророчески.

Козирог , сега късметът е на твоя страна. Може да сключвате търговски сделки и да правите скъпи покупки. Те ще бъдат оправдани и ще ви радват дълго време.

Водолей , погрижете се за външния си вид, измислете по-изразителен образ! Това ще привлече вниманието на евентуални фенове и ще привлече хора, които могат да ви помогнат.

Риби , спокойствието през този ден може да бъде нарушено от внезапна новина. Опитайте се да се отнесете към това без излишни емоции и незабавно вземете някои мерки, за да коригирате ситуацията.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

НАШИТЕ ФЕЙСБУК ГРУПИ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. NDT NEWS – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНА ДОБРИЧКА
  10. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  11. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
  12. РИБОЛОВ
  13. ИНТЕРВЮТА
  14. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  15. България – Китай 中国–保加利亚
  16. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  17. В PINTEREST

  1. ЯБЪЛКИТЕ В ДОЛИНАТА НА ЕРОТИКАТА
  2. ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО, СВЕТСКИ КЛЮКИ, ЗАБАВА, ШОУ..
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА