Ден за избягване на резки движения

Овен

Днес може неволно да внесете хаос в живота на другите. Опитайте се да не въвличате никого във вашите проблеми, особено след като те ще бъдат решени много скоро.

Телец

Днес могат да се проявят завистливи хора и тайни недоброжелатели. Наблюдавайте околните, ако сте любопитни кой не ви харесва.

Близнаци

Публичните дейности, рекламата, проектите в социалните мрежи няма да донесат очаквания ефект. Бъдете търпеливи, скоро Меркурий ще тръгне директно и вашите дела ще се подобрят.

Рак

По-добре е да отхвърлите предложения за нова позиция, работа на непълен работен ден или бизнес партньорство. В действителност всичко няма да е толкова красиво, колкото си мислите сега.

Лъв

Ако сте на път, бъдете особено внимателни днес. Има риск да закъснеете за влак или самолет, да се изгубите и да допуснете грешки в обучението или документите си.

Дева

Днес не трябва да давате пари назаем и да влизате в съдружия – ще загубите както пари, така и добри отношения с хората. Същото важи и за кредитите и депозитите.

Везни

Избягвайте резките движения на работа, за да не се окажете виновни без вина. Партньорите в бизнеса и личния живот може да излъжат днес, бъдете внимателни.

Скорпион

Избягвайте алкохола и пикантните, горещи храни, те могат да ви изиграят номер. Откажете се от трудните задачи и тренировки, починете си, наистина имате нужда от това сега.

Стрелец

Родителите и любовниците днес са в уязвима позиция. Рискът от измама от деца или романтични партньори е висок, но можете лесно да разпознаете лъжите.

Козирог

Отложете сделки с недвижими имоти, преместване и други съществени промени, свързани с жилищата. Реалността днес може да е драстично различна от това, което си мислите.

Водолей

Звездите препоръчват да внимавате с острите предмети. Ако шофирате, не отговаряйте на провокации от страна на други шофьори и не говорете по телефона.

Риби

Внимавайте с парите си: днес е лош ден за пазаруване и важни плащания. Именно в такива дни се губят карти, възникват повреди в банки и приложения.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

НАШИТЕ ФЕЙСБУК ГРУПИ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. NDT NEWS – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНА ДОБРИЧКА
  10. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  11. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
  12. РИБОЛОВ
  13. ИНТЕРВЮТА
  14. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  15. България – Китай 中国保加利
  16. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  17. В PINTEREST

  1. ЯБЪЛКИТЕ В ДОЛИНАТА НА ЕРОТИКАТА
  2. ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО, СВЕТСКИ КЛЮКИ, ЗАБАВА, ШОУ..
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА