ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на народния представител Ертен Анисова, с пожелания да е здрава, да работи активно за хората на Добричка област и да има много поводи да се усмихва!

РОЖДЕН ДЕН празнува утре Галина Митева, а ние още от днес й желаем да е здрава, да е все такъв професионалист, търсен винаги, когато трябва да се направи стойностен европроект, а в живата й да има светлина и хармония!

В АВАНС честитим рождения ден на Илиана Ташева, която празнува на 27 април, с пожелания за здраве и сбъднати мечти!

ИМЕН ДЕН празнуват на 27 април всички Лазаровци, пък и някои от хората с име Лъчезар. Здраве и успехи желаем на всички тях ние от НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с дата 28 април казваме на кмета на община Добричка Соня Георгиева. Здраве, безброй успехи в работата за хората на най-голямата българска община, осъществени добри начинания и удовлетворение от направеното й наричаме ние от НДТ! А в личен план – нека бъде обичана, уважавана и да се радва на искрени приятелства и сбъднати мечти!

НА ЦВЕТНИЦА – 28 април, има безброй много именници: Бано, Банко, Върбан, Дилян, Елин, Здравко, Пламен, Росен, Цветан, Цветелин, Цено, Явор и Ясен, Аглика, Албена, Алиса, Биляна, Боряна, Ванеса, Вероника, Виола, Виолета, Дафина, Детелина, Диляна, Жасмина, Здравка, Ива, Иглика, Елина, Калина, Камелия, Лили, Лилия, Лиляна, Лора, Малина, Маргарита, Невена, Ралица, Ренета, Росица, Цветанка, Цветелина, Цветелина, Цветомила, Цветомира, Ясмина и Теменужка… Нека всички празнуващи са здрави и щастливи, а цветните им имена им носят пъстър и цветен живот, изпълнен с много прекрасни преживявания!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с ата 29 април казваме на д-р Даниела Йорданова, с пожелания за здраве и успехи във всичко добро, с което се заеме!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 29 април нашият приятел Тодор Илиев. А ние още от днес му желаем от здраве, успехи и много поводи за усмивка да не се отърве!

В АВАНС честитим предстоящия на 29 април рожден ден на Веслава Тошева – председател на Полското културно-просветно дружество “Владислав Варненчик” в Добрич. Здраве и сбъднати мечти желаем на дамата ние от НДТ!