Звездата на Берое се размина със затвора – БГ Футбол – efbet Лига

0
69


Звездата на Берое Себастиан Вия получи добри новини от Буенос Айрес, след като процесът срещу него за сексуално насилие бе прекратен. Футблистът трябваше да бъде изправен пред съда в началото на април.

След като беше осъден на две години и един месец затвор за извършване на насилие, основано на пола срещу бившата си половинка, сега той бе обвинен в сексуално насилие от Тамара Долдан. Случаят срещу бившия играч на Бока Хуниорс в крайна сметка бе прекратен. Двете страни постигнаха извънсъдебно споразумение.

Тамара Долдан заведе дело срещу Себастиан Вия, а п роцесът трябваше да започне на 3 април, а футболистът на Берое бе заплашен с присъда от 15 години затвор, след като вече има една условно издадена присъда по делото заведено от неговата бивша половинка.

Съдебният процес срещу Вия обаче беше спрян. Това е така, защото и защитата, и жалбоподателят са използвали това, което в аржентинското право се нарича “цялостно възстановяване на щетите”.

Въпреки това прокурорът Серхио Анаути не уважи това искане и двете страни обжалваха решението на Камарата.

По този начин процесът се прекъсва до произнасяне на състава. Ако се произнесе в полза на жалбоподателя и Вия, то процесът ще бъде окончателно закрит. В противен случай делото ще бъде прехвърлено в съд 4 на Ломас де Самора, както е договорено.



Източник Gong.bg