• Кратка информация за политиката и войната за 06 юли 2023 г.
С две изречения. Лято е. И нещата си вървят според прогнозите.
Българската политика.
На сцената – Кукленото шоу. Големият въпрос е – защо ви представят Кукленото шоу? Отговорът е, че искат да ви повлияят върху съзнанието и да ви ориентират вектора на действеността в посока да не правите нищо. Като турски сериал – бабите седят, гледат и въздишат. И не правят нищо. Въпросът е времето да минава и да стоите в блатото. Всеки ден , това са 24 часа, които трябва да ви прахосат. 6 милиона по 24 часа са 144 милиона часа за прахосване. Е, с кукленото шоу ви прахосват към 20-на милиона часа. Целта е проста – да произвеждате без засечки енергия за захранване на системата, поддържаща Матрицата. Защото има такива, които печелят от Матрицата. Вие губите. Всеки ден.
Основна сценка на кукленото шоу за днес – ще идва ли Зеленски или няма да идва. Гигантско шоу ще е ако дойде. Гледайте какви чупки ще има на от страна на тези с наклонените вектори. Молядругарката гледа шоуто и си записва. Правилен ъгъл на чупката – 180 градуса, нос заврян в земята. Задник – незащитен, но това е друга тема – така и трябва да е според модерната идеология.
Други сценки – ще си даваме имунитета, няма да си даваме имунитета. Чакаме да почне и бюджетната сценка. Гледайте. И помнете – времето се прахосва, а месото произвежда енергия за крепене на Матрицата. Въпрсът е кой командва в Града на машините. Ами този, който навежда векторите. Как? С програмирани Агенти. Кукленото шоу, дами и господа!
Зад кулисите – кланова борба, както ви е прогнозирано. Бойко Борисов си дал имунитета. Какво беше – имал бол имунитет – дал го. Не виждам повод за радост. Пред Бойко Борисов има мощни отбранителни линии и трудно някой ще успее да се докопа до него. Ако тръгне да се докопва, правителството ще падне.
По-важното тук е задаващата се политическа война покрай общинските избори. Това е, което може да промени пропорциите на контрола на властта. Гледайте.
По света. Нагледахте ли се на номера – нямаме ви доверие, трябва да предприемете стъпки да го създадете. Нали така Нидерландия ни спира 11 години за Шенген с тоя номер. Учете си – така се прави. Мъ-ъ-ъничък съвет – казвате на Северна Македония – нямаме ви доверие, трябва да предприемете стъпки да го създадете. Същото казвате и в Европейския съюз – нямаме им доверие. И става весело. Никой не се юрна да навежда Нидерландия. Веднага ще се юрнат да навеждат България. Но опитите за навеждане не създават доверие, нали така. Ето ви правилната политика. Учете се от Нидерландия. Трябва да се работи по изграждане на доверие. Така де. Това е то модерната европейска политика. И за да си опитен в нея, трябва да владееш номерцата. Я да видим – Витанов владее ли номерцата? Сус бе, сус, Витанов – грозен, Витанов – глупав, Витанов – нищо не рзбира. Кря, кря-я-я-я. Виж Рюте умен.
Напред към войната. Какво имаме там днес. Минава, Големият юруш минава-а-а-а….
Върви си според прогнозата. Юрдеците почнаха да забравят, че рогнозата беше направена мно-о-о-о-го преди да започне Големият юруш. И тя беше – тримесечен голям юруш със запок на юруша през първия месец. Очаквани загуби на украинската армия за първите 2 месеца на юруша – – 60 000 човека безвъзвратни загуби за украинската армия, 300 загубени танка, 300 загубени оръдия, 600 загубени бронирани машини. Руски загуби – 3 пъти по-малко в техника, над 5 пъти по-малко в жива сила.
Днес е ден 56 от Големият юруш. Ден 25-ти от втория месец. Проверка на юруша за запек – очаквано наваксване на заетата територия от украинската армия за втория месец – 275 квадратни километра. Има някакво придвижване, поне така твърди украинската страна. Но не са 275 квадратни километра. Следователно Големият юруш още е в запек. Друга индикация за запек – не е пробита дори първата руска отбранителна линия. Оправдава се прогнозата ми, че когато системата „Таракан“ срещне плътни отбранителни линии, тя гърми. Ето, пред очите ви е, гледайте – гърми.
Чакаме Големият напън, който да отпуши Големия запек. Чакаме най-сетне първата отбранителна линия на руснаците да бъде пробита. На 11 юли свършва вторият месец на Големия юруш. Тогава е и срещата на НАТО. Трябва да се рапортуват успехи. Следователно – чакаме щурмове на пушечното месо. Знаете, че съм силно разочарован от украинсата армия. По това време трябваше вече да са пробили първата отбранителна линия и да се водят жестоки боеве на втората отбранителна линия. А то какво стана – прогнозите за загубите на украинската армия се изпълняват и преизпълняват, а първата отбранителна линия още не е пробита. Добре, ще почакам, ама почвам да си мисля нещо. И то е, че и прогнозат ами за третия месец на Големия юруш ще излезе вярна. А тя не е никак весела. За кого не е весела – припомнете си сами.
Пропагандата – аматьорска, че повече няма накъде. Огромни успехи на украинската армия, чудовищни успехи на украинската армия. Добре, де, кога ще я пробият най-накрая тая първа отбранителна линия. Отдавна трябваще да стане.
Днес май ще е ден за облайване на тиранозавъра. Облайване с магарешки акцент. Да видим. Тия с наведените вектори трябва да се изръсят – време е да резберем какво ще подаряваме. То е ясно – изведнъж нашего политического юнака се загрижи за военовременните запаси от снаряди и други подобни, че били отдавна необновени. Разбирай – сега ще ги бутнем тия запаси на Украйна като подарък, а после, народното месо ще захранва матрицата с енергия, че да произведем нови запаси. Нещо – намаляване на отбранителния капацитет, нещо – стоварване нови разходи на гърба на народа? Н-е-е-е, всичко си е наред, сега ще облаем тиранозавъра, молядругарката ще ни награди със снимка пред хлоратора, а ако не дай си боже тиранозавърат се изтърве насам, ще го посрещнем с цветя на Орлов мост. Другият тиранозавър, дето навежда векторите, ще гледа отстрани и ще пише на салфетката – 50% влияние на Русия, 50%-влияние на САЩ. Това със салфетката нали се сещате от коя пиеска е.
Време е значи да вдигнем Паметник на Салфетката. За да ни напомня как тиранозаврите решават съдбата на магаретата. А иначе днес – приятно гледане на речите. Дълг, ценности и прочеее. Две бирички ми се охлаждат в хладилника. Утре ще има коментар по речите. Всъщност ако са умни, няма да има речи. Но как да се удържат горките. Нали целият свят трябва да види и на молядругарката да се натегнем. Комплексарщина в действие – непременно трябва някой да одобри, това, което ще правим и правим. Какво да ги правиш – вектори, наведени в правилната посока. Според тоя, дето ги е навел и ориентирал де.
Гледаме. И не слушаме Витанов, който казва
Закон на Витанов: Стой далеч от тиранозаврите, за да не се появиш на Салфетката.
Я да видим какво става с прогнозите за корона вируса
Прогноза – няма да има препълване на болниците . Валидност – вече 346 дни
Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 450 дни. 14 месеца са 425 дни, ей така да позапомните какво да очаквате от следващите, дето ще ви анализират и прогнозират следващата епидемия.
Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я бълбука.
Съвсем накрая, изпратиха ми банерче за последната ми статия. Ето го за който още не е разбрал, че е излязла. Uак беше юрдешкият рев – Lитанов нищо не рабира от моделиране на епидемии. Тъй, де – ето и западняците се изкават по въпроса колко разбира.
Желая здраве и успехи и нека войната и вирусите да стоят далеч от вас.
  1. ПРОФ. НИКОЛАЙ ВИТАНОВ: Кратка информация за политиката и войната за 21 юни 2023 г.
  2. ПРОФ. НИКОЛАЙ ВИТАНОВ: Кратка информация за политиката и войната за 30 май 2023 г.
  3. Проф. Николай Витанов: Кратка информация за политиката и войната за 26 май 2023 г.
  4. ПРОФ. НИКОЛАЙ ВИТАНОВ: Кратка информация за политиката и войната за 2 май 2023 г.
  5. ПРОФ. НИКОЛАЙ ВИТАНОВ: Кратка информация за политиката и войната за 27 април 2023 г.
  6. Кратка информация за Ковида и войната за 22 април 2023 г.
  7. ПРОФ. НИКОЛАЙ ВИТАНОВ: Кратка информация за войната за 6 април 2023 г.
  8. Математикът проф. Витанов изчисли: При нови избори ГЕРБ вдига резултата си, ПП губят
  9. ПРОФ. НИКОЛАЙ ВИТАНОВ: Кратка информация за войната за 30 март 2023 г.
  10. ПРОФ. НИКОЛАЙ ВИТАНОВ: Кратка информация за войната за 28 март 2023 г.
  11. ПРОФ. НИКОЛАЙ ВИТАНОВ: Кратка информация за войната за 22 март 2023 г.
  12. Проф. Николай Витанов: Кратка информация за войната за 17 март 2023 г.
  13. Проф. Витанов: Иде кърваво лято с големи сражения и чудовищни загуби, украинците ще…
  14. Проф. Витанов: Стигне ли се до това на фронта, НАТО влиза във войната или …
  15. Проф. Витанов обясни защо боевете за Бахмут и Угледар са като скачени съдове за…
  16. Проф. Витанов: Руснаците атакуват Угледар, и Таракан-2 няма да помогне, ако стане това
  17. Проф. Витанов за БГ политиката и войната: Гледате ли, гледате ли. Става все по-весело,…
  18. Проф. Витанов: Руснаците влязоха в малко градче, но е стратегическо разположено. Какво следва?
  19. ПРОФ. ВИТАНОВ ЗА ВОЙНАТА РУСИЯ-УКРАЙНА
  20. Проф. Витанов: Изходът на войната ще се реши при този град, а сандвич тактиката…