Първият месец на следващата година ще „зарадва“ човечеството с поредица от магнитни бури, сред които няма да има особено силни, но те, разбира се, ще се отразят на благосъстоянието на хората.

  • Първият епизод на геомагнитна слънчева активност през януари 2024 г. започва през декември на отиващата си година, в навечерието на Нова година. На 1-2 януари магнитната буря ще намали активността от 4 на 3.
  • Втората слънчева буря ще покрие земята на 3 януари и ще продължи до 7 януари, ще бъде много слаба, само 2 бала, но вече на 8 януари слънчевото изригване ще спечели още една точка и ще бъде със сила 3 ​​бала до 10 януари.
  • Слънцето отново ще намали активността си, но бурите няма да спрат, а ще намалеят само с 1 бал от 11 до 13 януари.
  • А на 14 януари ще започне най-опасният период на слънчева активност за целия януари: този ден бележи началото на геомагнитна буря, която първо ще има сила от 3 бала, а на 15 януари ще спечели още една точка.

Помни: 

  • По време на геомагнитна буря човек често чувства загуба на сила, може да се появи главоболие, безсъние, промени в настроението, кръвното налягане често е нестабилно.
  • Човешкото поведение се променя драстично: хроничните заболявания могат да се влошат, хората са по-склонни да влизат в конфликти и вниманието се разсейва.
  • Като вземете предвид информацията, представена по-горе, трябва да се подготвите за магнитна буря: сведете до минимум лошите навици, наспете добре, откажете се от тежката нездравословна храна, прекарайте повече време на чист въздух. Не забравяйте да държите всички необходими лекарства под ръка.
  • Важно е да се ограничи физическата активност, важните задачи, които изискват напрежение и изключителна концентрация, е най-добре да се отложат за други дни.
  • Пиенето на кафе, алкохол и шофирането трябва да се отложат.

Неблагоприятни дни от януари 2024 г

26 януари 2024 г. е най-неблагоприятният ден от месеца. Това са 15-ти и 16-ти лунен ден, намаляваща Луна в Лъв. Денят след пълнолунието се счита за критичен ден, когато човек лесно се поддава на плътски изкушения. Можем да кажем, че вътре във всеки човек се пробужда неговата собствена змия-изкусител и под нейно влияние човек може да направи много фатални грешки.

Също така неблагоприятните дни от януари 2024 г. включват:

  • 7 януари 2024 г. е опасен ден, когато напрежението между хората е извън класациите, те имат много конфликти, които не трябва да се допускат в никакъв случай;
  • 14 януари 2024 г. е двоен ден, така че е по-важно от всякога да бъдете внимателни във всичко, защото резултатите от всеки бизнес могат да бъдат най-непредвидими;
  • 28 януари 2024 г. е ден, в който не бива да предприемате активни действия, затова е по-добре да го прекарате в спокойствие, като се въздържате от физическа активност и тежка работа, пише КАЛЕНДАР.

МЕСЕЧНА ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО ПРЕЗ ЯНУАРИ /ВИДЕО/

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

НАШИТЕ ФЕЙСБУК ГРУПИ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. NDT NEWS – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНА ДОБРИЧКА
  10. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  11. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
  12. РИБОЛОВ
  13. ИНТЕРВЮТА
  14. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  15. България – Китай 中国保加利
  16. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  17. В PINTEREST 
  1. ЯБЪЛКИТЕ В ДОЛИНАТА НА ЕРОТИКАТА
  2. ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО, СВЕТСКИ КЛЮКИ, ЗАБАВА, ШОУ..
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА