Илия Груев: За моята позиция най-добър в света е Родри от Манчестър Сити – Футбол свят – Германия

0
59


Илия Груев е щастлив, че в Англия оценяват позицията му на терена и призна кого харесва най-много на своята позиция във футбола. Не е изненадващо, че това е Родри от Манчестър Сити.

Полузащитникът на Лийдс Юнайтед разказа за живота си на Острова в специално интервю за DIEMA SPORT 2. Полузащитникът говори за надеждите си в националния отбор на България и е оптимист за развитието на отбора.

Трудностите при смяната на Германия с Англия преди началото на сезона, борбата за налагане в състава на Лийдс, доверието на Даниел Фарке и изискванията на позицията му на игрището са само част от темите в интервюто.

Груев сподели, че всеки би искал да играе във Висшата Лига, но преди това има доста работа. Физическото му състояние е от огромно значение, заради предстоящата програма в Чемпиъншип.

В интервюто може да видите и каква е ролята на феновете за успехите на Лийдс Ю, разликите в мисленето и поведението на привържениците в Англия и Германия. И естествено отдели внимание на фенклуба на Лийдс Юнайтед в България.

Не бе подмината и Бундеслигата. Според Груев Леверкузен играе уникален футбол и заслужава не просто да стане шампион, а дори да завърши сезона с три купи.



Източник Gong.bg