НАМЕРИХА СЛУЖИТЕЛ ОТ ЧЕЙНДЖ БЮРО ОВЪГЛЕН ДО АВТОМОБИЛА МУ

0
1528

 

Служител в чейндж бюро в Тервел е открит овъглен, близо до изгорелия си автомобил в село Войниково. Трагедията се разиграла в началото на декември. От ОД на МВР – Добрич няма никаква информация по случая.

Източници от прокуратурата обясниха, че трупът е на 36-годишния Манол Стоянов, който работел в чейндж бюро в Тервел. В началото на месеца колежка на Стоянов установила, че от служебната каса липсват около 30 000 лева и над 2 000 евро.

След подадения сигнал полицаите не са установили следи от взлом нито на вратата на бюрото, нито на касата.

След изчезването на парите Стоянов не се явил на работа. Близките му подали сигнал и той бил обявен за местно издирване. В първите два дни от изчезването му са проверени адресите, на които той е живеел. На третия ден в село Войниково е намерен опожарен автомобилът му, както и овъглен труп в близост до него. Те били пред вилна постройка в селото, собственост на Манол.

Бащата на мъжа е идентифицирал трупа и е потвърдил, че е на изчезналия си син.

Няма улики и данни за насилствена смърт или убийство, твърдят криминалисти. Основната версия, по която се работи, е самоубийство. Изяснява се дали загиналият е имал дългове заради пристрастяване към хазарта. Разследва се и техническа неизправност на автомобила, довела до пожар, при който мъжът не е успял да излезе от колата и е изгорял жив. НДТ