Тук омъжените жени намират любовници: ТОП 5 места

0
148

Къде омъжените жени намират любовници? Списъкът с тези места не е толкова дълъг. И 99 процента от предателствата се случват по много сходни сценарии, сигурен е психологът Дмитрий Петров.

Пето място

Вашият социален кръг. Една жена намира любовник в общия ви социален кръг. Съответно тя си ляга с ваш приятел или ваш общ познат.

Как се случва предателството?

Във вашата компания има мъж, с когото и двамата общувате. Този човек се откроява в екипа с нещо – неговата харизма, хумор, лидерски качества или външен вид. Вашата жена изпитва симпатия към него, но не ви казва за това.

Един ден настъпва някакъв отключващ момент, когато този мъж и вашата жена се сближават. Каква е тази тригерна точка? Жената губи интерес към вас, често се карате. И вече мисли за напускане. Може би тя ви хваща в изневяра и решава да ви отмъсти. Или просто се напива много в компанията на този приятел. И в този момент се случва предателството.

Каква е тази тригерна точка? Жената губи интерес към вас, често се карате. И вече мисли за напускане. Може би тя ви хваща в изневяра и решава да ви отмъсти. Или просто се напива много в компанията на този приятел. И в този момент се случва предателството.

Кой е ключовият момент в тази ситуация?

Още преди момента на предателството жената вече има интерес към този ваш общ приятел. А самото предателство се случва в момента, в който се появи някакъв шофьор.

Както вече казах, това е вашата кавга, вашето предателство или състояние на опиянение, когато една жена не може да се контролира. Между другото, аз дори знам истории, когато една жена първоначално не изпитваше симпатия към любовника си. И той не се открояваше по никакъв начин в компанията. Но този общ приятел подкрепи жената по време на вашите кавги, действайки като личен психолог.

Образува се триъгълник на Карпман. Там, където ти беше преследвачът, тя беше жертвата, а твоят общ приятел беше спасителят. Жената му се отвори на чувствено ниво, постепенно в нея се появи привличане, което в крайна сметка доведе до предателство.

Четвърто място

Нейният социален кръг. В този случай жената изневерява с познат. И предателството се случва по малко по-различен начин. Нека си представим, че вашата жена има някаква дейност или хоби, където общува с други хора. Това може да бъде спортна секция, школа по танци или курсове по йога. Или просто има кръг от съмишленици, с които общува много. Например, тя може да е фен на офлайн или онлайн игри.

Първоначално една жена там не търси партньор за интимност. Тя просто прави това, което обича. Но един ден тя среща мъж там, с когото развива близки отношения. На първия етап това е просто приятелска комуникация. Но постепенно вашата жена развива симпатия към новия си познат. И всичко завършва с интимност.

Освен това често ролята на обект на женска симпатия се играе от треньор или учител. Защото до него жената се чувства слаба. Той знае и може повече от нея. И това допринася за появата на инстинктивно привличане, което се развива в любовна връзка.

Но това не е всичко. В обкръжението на вашата жена може да няма представители на противоположния пол. Но тя може да се промени под влиянието на приятелите си, които обичат да „отиват наляво“ и вярват, че „левичарството укрепва брака“.

Ето защо мнението на приятелите играе ключова роля, когато една жена все още се съмнява дали трябва да започне афера или не.

Трето място

Нейното минало. Често се случва жена да изневери с мъж, с когото е общувала преди да се срещнете. Може би са имали връзка. И може би дори тя беше влюбена в него. Но нещо не се получи. Въпреки това жената разви отворен гещалт. И тя още го помни.

Когато една жена те срещнеше, й се стори, че си идеален кандидат за връзка. Започнахте да излизате, може би дори сте имали деца. И за момента всичко беше наред.

Но с течение на времето емоциите във връзката ви са станали по-малко интензивни. Жената почувства липса на романтика и страст. И си спомних моя бивш, във връзка с когото се случи всичко това. Можеше дори сам да се свърже. И всичко започна да им се получава.

В тази история има един важен нюанс. За да може една жена да бъде привлечена от нов партньор, е необходимо време. Трябва тайно да опознаете мъжа, да свикнете с него и да му се доверите. Това е трудно осъществимо, особено ако тя няма планове да ви изневери. Но в ситуацията със стар познат всички тези етапи вече са преминати.

За да се случи предателство, от жената не се изисква нищо друго освен желание. И това желание може лесно да се събуди в момент на криза във връзката ви. Особено ако до този момент сте затънали в рутина и ежедневие.

Второ място

Работа. На работа жената не трябва специално да търси партньор; всички познанства се случват естествено.

Освен това самата схема, по която се извършва предателството, може да бъде доста стандартна. Когато една жена общува със свой колега, шеф или някой клиент. И това общуване постепенно прераства във връзка.

Но е възможен и друг сценарий. Когато една жена първоначално не планира да изневери. Но мъжът започва активно да й показва признаци на внимание, да прави подаръци, да декларира любовта си, да й се възхищава, да й казва колко е специална. С други думи, постигнете го.

Общуването с ново гадже носи на жената все повече и повече хормони на щастието. Чувства се обичана и желана. Един ден, под влиянието на цялата тази романтика, тя се стопява. И решава да изневери.

Но това не е всичко. Има и друг често срещан сценарий на предателство в работния екип, който може да бъде описан с едно изречение. Тя се напива на фирмено парти.

Да, алкохолът събужда скрити желания в жената и ако в такъв момент съпругът й не е наоколо, тя прави това, което се е страхувала да направи, когато е била трезва. Затова работата и всичко свързано с нея е едно от най-честите места, където жените намират любовници.

Първо място

И така, къде е най-лесно една жена да има афера? вярно В интернета! За да скриете кореспонденцията, която съпругът ви не трябва да вижда, просто трябва да заключите телефона си. И няма да познае нищо. Особено ако мъжът е доста наивен.

Как се намира любовник в интернет?

Много просто. Дори омъжените жени често се пишат от мъже, за да се запознаят. И ако на страницата си в социалната мрежа тя изтрие всички снимки, на които сте заедно. В същото време той ще покаже най-атрактивните си фотографии. Тогава мъжете ще й пишат първи още по-често. Дори и да я хванете на местопрестъплението, тогава формално не можете да намерите вина на жена. Тя не се среща с никого – пишат й.

И ако една жена реши активно да търси партньор за външна връзка, тогава тя може да създаде профил в приложение за запознанства и да общува с други мъже там. Освен това знам истории, когато мъж разбра, че жена му е в приложение за запознанства. Проведен дебрифинг. Но тя намери прекрасно извинение. Има нужда от това, за да повиши самочувствието си. Тя просто чати в сайтове за запознанства, защото й е скучно.

Между другото, жените често започват да се срещат с чужденци в интернет. И по време на моите консултации чух много истории, когато съпругата на моя клиент се влюби в мъж, когото никога не беше виждала лично.  https://sibkray.ru/