БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 16.07.2019

0
1166

На 15 юли, около 22:00 часа в с. Кранево, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с варненска регистрация. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,4 грама, реагираща на канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявен 25-годишен мъж от с. Оброчище, обл. Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 16 юли, около 00:10 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, управляван от 39-годишен мъж от с. Стефаново, обл. Добрич. При последвалата проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на метаамфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Около 01:40 часа на 16 юли, същото МПС е спряно в района на ж.к. „Дружба” в град Добрич. Автомобила е управляван от 31-годишен мъж от с. Стефаново. При последвалата проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на метаамфетамин и амфеатамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 16 юли, около 16:50 часа по ул. „Агликина поляна” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, управляван от 20-годишен мъж, известен на МВР. При последвалата проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин и метаамфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 15 юли, около 11:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП е получено съобщение за възникнало ПТП в с. Стожер, обл. Добрич. Установено е, че водач на лек автомобил „Мазда” с добричка регистрация, управляван от 78-годишен мъж от с. Дебрене, обл. Добрич блъска на пешеходна пътека 63-годишна жена. Вследствие на инцидента, жената е настанена в МБАЛ Добрич с фрактура на дясна подбедрица, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

На 15 юли, около 12:25 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в района на ул. „Отец Паисий” в град Добрич. Установено е, че лек автомобил „Опел” с варненска регистрация, управляван от 33-годишена жена от град Добрич блъска на пешеходна пътека 66-годишна жена. Вследствие на инцидента, пешеходеца е прегледана в МБАЛ

Добрич и освободена за домашно лечение с диагноза разтегнати коленни връзки. По случая е съставен АУАН по ЗДвП.