БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 16.05.2019

0
1128

На 15 май, около 15:50 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в района на с. Бранище, обл. Добрич. Установено е, че водач на лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, поради заспиване, предизвиква ПТП, като се удря в бетонен стълб. Вследствие на инцидента е пострадал возещия се на задна седалка 67-годишен мъж от град Добрич. Същия е прегледан и освободен за домашно лечение с диагноза пуксации на горен крайник и контузна рана на главата, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

На 15 май, е получено съобщение за извършена кражба от стопанска постройка, находяща се в частен двор на територията на с. Присад, обл. Добрич. По данни на тъжителя е извършена кражба на моторна коса. От проведените незабавни ОИМ и ПСД е установен извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 51-годишен мъж от същото село. Вещта обект на посегателството е установено и иззета по надлежния ред. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 15 май, около 23:00 часа в град Шабла е извършена проверка на 23-годишен мъж от с. Смин, обл. Добрич, известен на МВР. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 8 грама, реагираща на наркотичното вещество канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST