БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 11.06.2019

0
937

 

На 10 юни, около 20:35 часа в град Тервел е спрян за проверка лек автомобил „Мазда” с добричка регистрация, управляван от 37-годишен мъж от с. Орляк, обл. Добрич. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на метаамфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 10 юни е извършена проверка на частен имот по ул. „П.Р. Славейков” в град Добрич, обитаван от 63-годишен мъж. В хода на проверката е установено неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 11 юни, около 00:15 часа в град Добрич е извършена проверка на 25-годишен мъж. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 3,2 грама, реагираща на канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 10 юни, около 14:50 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот, находящ се по ул. „Добротица” в град Каварна. Установено е, че чрез използване на техническо средство, неизвестен извършител е проникнал в апартамента. По данни на тъжителя е извършена кражба на сумата от 1 300 лева и около 6 грама златни накити. По случая е образувано досъдебно производство.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST