Приеха бюджета на волейболната федерация за 2024 година – Волейбол – Други

0
68


Редовното Общо събрание на Българската федерация по волейбол прие бюджета на централата за 2024 година. Форумът се проведе в зала „Витоша” на ул. „Баку” 3 в София, съобщава сайтът на федерацията.

В първа точка беше приет отчетът на Управителния съвет за дейността на сдружението за 2023 г. След това беше приет и финансовият отчет за 2023 г., както и доклад на одитор, завършил заверката му. Последва приемане на решение за освобождаване от отговорност на председателя Любомир Ганев и членовете на УС за 2023 г.

Работата на Общото събрание продължи с приемане на бюджета през 2024 г., приемане на решение за избор на одитор и за оторизация на извършване на заверката на финансовия отчет за 2024 г.

В последната точка беше утвърдена информация и оценка на дейността на спортните клубове, членове на БФВ, за спортно-състезателната 2023 г.

Общото събрание започна с едноминутно мълчание в памет на трагично загиналата в катастрофа треньорка Стефка Великова и двама волейболисти от нейния отбор Олимпиец. Бяха раздадени и почетни плакети на Коста Младенов по случай 30-ата годишнина на ВК Вършец, Здравко Душков (75 г.), Иван Генков (60 г.), Красимир Петров (60 г.), Александър Боев (60 г.), Красен Христов (60 г.), Красимир Илиев (70 г.).



Източник Gong.bg