Красивата учителка от Пловдив не е била убита. Засега това сочат данните след аутопсията на 33-годишната Адриана Стойнова.

“Няма травматични увреждания, няма данни за насилие. Докарана бе в трупно разложение и сме назначили всички необходими проби. Като излязат, ще стане ясна причината за смъртта. Може да е топлинен удар, може да е всичко. Следи от насилие обаче няма”.

Това каза пред “Труд news” съдебната лекарка д-р Галина Милева.

Според криминалисти допълнителните резултати от взетите от тялото проби ще докажат и дали не е приела наркотици, макар че това е малко вероятно. Преди да бъде открита, е била на дискотека.

Още в неделя, на 20 август, Адриана трябвало да бъде с приятели в Несебър, но мистериозно се е озовала на улица край Северния плаж на Приморско. На 21 август майка ѝ подала сигнал, че дъщеря и не отговаря на обажданията и не е ясно къде е. Възрастната жена потърсила помощ в ОДМВР – Пазарджик, откъдето е родом Адриана. За морето тръгнала, шофирайки личното си “Рено Каптюр”.

 

Адриана Стойнова бе намерена в сряда около 22,30 часа край Северния плаж на Приморско. Тя била мъртва, в личния си автомобил, заключен отвътре. Возилото било паркирано пред хотел “Жерави”.

По данни на “Флагман” жената се казва Адриана Ст. от Пазарджик, на 32 години, живеела е в Пловдив, където е била учителка.

Близките ѝ твърдят, че е изключено да е била в депресия и да е посегнала на живота си.

Поради невъзможността да се открият видими външни следи от насилие заради тежкото състояние на останките, при аутопсията днес са взети само проби за хистологичен анализ – търси се наличие на дрога или други вещества, които биха предизвикали смърт. Не може да се установи дали става дума за инфаркт или инсулт.

Тялото все още се намира в отделението по “Съдебна медицина“.

Не пропускайте новините и през телеграм канала ни: https://t.me/ndt1eu

Source

Адриана – младата учителката в Пловдив, е открита мъртва на задната седалка на колата си

Случаят с мъртвата учителка от Пазарджик, която бе открита заключена в личната си кола след тридневно търсене, евентуално ще завърши като трагичен. На този стадий не се откриват следи от принуждение.
Прочетете още
32-годишната Адриана Стойнова бе открита в сряда към 22,30 часа край Северния плаж на Приморско, откакто е била оповестена за търсене от нейната майка на 21 август, понеделник.Възрастната жена отишла в ОДМВР-Пазарджик персонално в понеделник сутринта и съобщила, че телефонът на щерка й цяла нощ е давал свободно. Майката споделила, че щерка й би трябвало да се намира в Несебър, закъдето е отпътувала дружно с другари. Адриана се е придвижвала още от Пазарджик до морето със личното си Рено Каптюр.

Жената е качила своя фотография по бански от Южния плаж на Приморско на 20 август, неделя. Издирването на учителката, която е живеела и работела в Пловдив, е почнало незабавно след предаването на данните в ОДМВР-Бургас. Новото бяло Рено е било търсено на територията на Слънчев бряг и Несебър до вторник вечерта, когато телефонът изцяло замлъква. Едва тогава служителите на реда са се трансферирали и в Приморско.

Автомобилът е открит от полицията на ул. „ Лагуна “ против хотел

„ Жерави “, на първа линия на Северния плаж. Въпреки че тялото е престояло повече от три денонощия в изводи автомобил при извънредно високи температури, още при първичния оглед е било ясно, че следи от принуждение няма. Младата жена е лежала на задната седалка със същия бански костюм, с който е била на Южния плаж същия ден. Много е евентуално момичето в неделя следобяд да е считало да поеме към Несебър, където е била компанията й, само че изтощена от високите температури на пясъка да е полегнала на задната седалка. Не може да се откри дали е получила инфаркт, или инсулт, поради напредналото разложение. Хистологичните проби ще покажат дали е имала опиат или алкохол в кръвта.

При огледа на автомобила тази заран, се вижда, че купето е безусловно чисто, разместени са единствено предните две седалки напред, с цел да бъде извадено тялото, написа ” Флагмен “. Вътрешността на колата е непокътната. Реното е било заключено, евентуално това е станало автоматизирано, минути откакто Адриана е влезнала вътре. Непокътнати са персоналните й движимости и телефонът. Вижда се, че криминалистите са направили изчерпателен разбор за съществуване на следи от непознато наличие по задната седалка и облегалките. Със характерния черен прахуляк са посипани и двете задни порти. Вече е открито, че различен човек в автомобила не е имало. Близките и приятелите на Адриана настояват, че била извънредно учтив, просветен и деликатен човек. Те изключват опцията да е използвала дрога.

Без данни за принуждение завършва и друго следствие – на удавника от Ахтопол, който оня ден бе докаран в моргата на Бургас с безусловно размазана глава и голям брой външни пострадвания. Имаше подозрения, че младият мъж, който е работел в хотел в Ахтопол, първо е погубен, а след това хвърлен във водата.
https://novini247.com/

Убита ли е провокативната красавица Адриана от Пазарджик, намерена по бански в заключена кола до плажа?

24 Август 2023, Четвъртък, 20:20 ч.

Автор: Флагман.бг

Поради напредналия стадий на разложение на трупа не могат да се установят външни следи от насилие

Неизвестното около мистериозната смърт на жената по бански, открира близо четири денонощия след смъртта й в заключена кола в Приморско, става все по-сериозно. Въпреки че до тялото е намерена чантичката й с личните документи и че не става дума за обир, към този момент разследващите са се насочили към основна версия убийство. Не е ясно дали е открит мобилният й телефон.

Както Флагман.бг пръв съобщи преди няколко часа, жената е намерена в собственото си Рено, което се оказало, че е заключено. Това е станало след като два дни е била издирвана след подаден от майка й сигнал, че се намира в Приморско. Около 22 ч. снощи в Реното бе намерено тялото – в напреднал стадий на разлагане – на ул. „Лагуна“ – срещу бутиков хотел, в близост до Северния плаж.

Шокиращо! Вадят разлагащ се труп на млада жена от кола пред хотел в Приморско

Флагман.бг разполага със снимка на жената. Това е Адриана Стойнова от Пазарджик, на 32 години, живеела е в Пловдив, където е била учителка.

Снимката, която е публикуваме, е направена на 20 август на Южния плаж в Приморско. Русата красавица изглежда щастлива и позира в перфектна форма. Близките й твърдят, че е изключено да е била в депресия и да е посегнала на живота си.

Поради невъзможността да се открият видими външни следи от насилие заради тежкото състояние на останките, при аутопсията днес са взети само проби за хистологичен анализ – търси се наличие на дрога или други вещества, които биха предизвикали смърт. Не може да се установи дали става дума за инфаркт или инсулт.

Под публикуваната от Адриана снимка в социалните мрежи се виждат 165 лайка и 5 коментара с множество сърца от петима различни мъже. Мъжкото възхищение обаче не означава, че младата и красива жена е водела разюздан живот.

Тялото все още се намира в отделението по „Съдебна медицина“.

https://www.flagman.bg/