Дванадесетокласници от Смолян облепиха с послания колата на любимата им учителка

0
57



Дванадесетокласници от Смолян облепиха с листчета с послания автомобила на любимата си учителка по немски език. Учениците от Езиковата гимназия „Иван Вазов“ са решили по нестандартен начин да изненадат преподавателя Надя Стоянова, каза за БТА Семира Сюлмановска от 12-и „а“ клас.

Нестандартното облепяне на колата е направено с идеята да ѝ подскаже за предстояща изненада, която ще се състои по-късно тази вечер. Тогава учениците ще я поканят да бъде част от абитуриентския им бал.

„За нея решихме да е по-специално, защото я чувстваме много близка. Много ни е помагала през тези пет години в училище. Искахме да направим нещо по-различно от това да вземем букет, да броим до 12 и да пускаме песни. Желанието ни беше да ѝ остане спомен и да ѝ е цветно“, разказа Семира.

Дванадесетокласници са закупили около 2500 листчета, като на 80 процента от тях написали, че я обичат. На други – часът на изненадата, и послания на немски. Всеки един от младежите е написал лично послание към учителката, които подредили под формата на сърце на стъклото на автомобила.

„Педагогическият съветник се включи в нашата изненада и извика учителката под предлог, че има ремонт на улицата и трябва да премести колата си. Когато дойде, беше в шок, просълзи се и с нетърпение чакаме да ѝ поднесем втората изненада“, каза още Семира.  

 

/МК/



Източник БТА