Когато мъжът не се обажда и не проявява интерес, за едно умно и силно момиче това е недвусмислен знак за края на връзката, а за едно глупаво и слабо  момиче е началото на любовта.

Нещата в любовта никак не са сложни. Няма капани, няма четене между редовете, няма подводни камъни, няма заложени примки.

Понякога ни се иска да имаше, защото се опитваме да убедим себе си, че грешим, когато инстинктът и очевидните знаци ни показват, че човекът е загубил интерес, или никога не е имал.

Чуете ли някои неправдоподобно извинение защо не е дошъл на срещата, защо не се е обадил, когато е обещал, ви съветваме да не продължавате да дълбаете, за да не се унижавате сами. Със сигурност това не е вашият човек и не ви заслужава.

Нещата в любовта са ясни, кристални, прозрачни. Любовта обича честността, искрените думи, откритите карти. Ако един човек е влюбен, как би могъл да го прикрие? Да ви измъчва с дни наред телефонно мълчание? Нали по този начин измъчва преди всичко себе си?

Мили момичета, трябва да знаете, че любовта на мъжа е силна, страстна и дълбока. Когато я има. Когато един мъж не търси една жена, не й се обажда, то той просто не я иска. Точка.

Цветелина Велчева

Източник