♈ ОВЕН: Мозъкът ви е невероятно активен в момента. Помага ви да постигнете производителност и повишава самочувствието ви. Съответно за вас е трудно да бъдете търпеливи с хора, които се опитват да ви принудят да забавите темпото. Ако те не могат да се справят с вас, няма нужда да възпрепятстват собствения им напредък, само за да им правят компания. Доверете се, че те могат да се справят сами с всичко и да продължат напред. Те ще ви настигнат.

♉ ТЕЛЕЦ: Щастието е на път да влезе във вашия живот и вие го заслужавате. Така че насладете се! И не забравяйте да благодарите на Вселената. С напредването на деня ще се случи нещо, което допълнително ще укрепи някои от най-близките ви връзки. И двамата ще се хванете да обсъждате някои много важни въпроси. Озвучете истинските си чувства към всеки един. Не се страхувайте да звучите като ревнив собственик или притежател.

♊ БЛИЗНАЦИ: Най-добрият начин да си осигурите безгрижен ден е да се уверите, че тялото ви е в перфектна форма. Знаейки, че не сте длъжник на здравните си сметки, ще ви успокои много повече, отколкото си представяте. Затова днес е чудесен ден за посещение на терапевт или зъболекар. Между другото, сега е подходящ момент да започнете да мислите какви превантивни мерки можете да предприемете, за да разрешите някакъв здравословен проблем във вашето семейство.

♋ РАК: Емоционалният смут на човек, който се появи едва наскоро във вашия живот, може да бъде донякъде заразен. Ако не вземете предпазни мерки, за да се предпазите от безпокойството, което този човек разпространява, тогава в живота ви може да започне много дълъг период на смут и несигурност. Стойте далеч от този мелодраматичен човек засега, дори ако правите това, пропуснете няколко социални събития.

♌ ЛЪВ: Полагайте разумни грижи и денят ви ще премине добре. Разбира се, не говорим за страх от абсолютно всичко, но няма да навреди да помислите за възможните последици от вашите действия и да оставите път за отстъпление. Вероятен е успех в социални и политически дейности. Вие сте енергични, активни решителни и можете да помогнете на мнозина. Следобедът е емоционално труден период. Най-впечатлителните лъвове ще имат противоречиви чувства. Не са изключени конфликти в семейството. Вярно е, че ще направите всичко възможно, за да възстановите мира възможно най-бързо.

♍ ДЕВА: Като слушате другите и сляпо правите каквото ви кажат, давате ли на тези хора прекомерна сила? Звездите казват, че днес е денят, в който трябва да мислите за себе си и да правите това, което смятате за правилно, въпреки че може би не на всички ще му хареса. Идва моментът, в който на първо място трябва да мислите за себе си. Хванете волана на живота си и се насочете, където пожелаете.

♎ ВЕЗНИ: Днес тайната за оцеляване на VIP парти е много проста: откажете се от празното бърборене и започнете сериозен разговор с някого. Задавайте интересни (но не твърде лични) въпроси и ще чуете много увлекателна информация, в отговор на която можете да започнете. По-доброто опознаване на нови хора ще ви накара да се чувствате по-комфортно.

 СКОРПИОН: Време е да бъдете по-избирателни в това с кого прекарвате свободното си време. Ако имате много активна връзка, може да искате да я изместите на заден план, докато графикът ви не ви позволи да бъдете по-гъвкави. В момента вашата умствена честотна лента просто не е достатъчна, за да обърнете на тази връзка вниманието, което заслужава. Това не е игра – това е сериозен въпрос, който изисква сериозно внимание.

♐ СТРЕЛЕЦ: Да имаш мечти и да ги пазиш е много важно. Въпреки това е също толкова важно да сте наясно, когато дойде време да се откажете от някой от тях. Но решението да се откажете от една мечта не трябва да се основава на това колко дълго не сте могли да я постигнете. Вместо това, решението трябва да се основава на това колко реалистична е мечтата. Откажете се от една мечта, за да освободите място за друга.

♑ КОЗИР: В предстояща стресова ситуация, включваща приятели или колеги, няма да правите услуга на никого, ако се оттеглите. Разбира се, избягването на този вид участие може да се впише идеално във вашия график, но в крайна сметка такова разстояние ще бъде много неразумно. Не е нужно да вземате нещата в свои ръце и да насочвате ситуацията в някаква конкретна посока, но трябва да признаете факта, че това ще ви засегне. По този начин трябва да положите всички усилия всичко да върви възможно най-гладко.

♒ ВОДОЛЕЙ: Една от най-страхотните възможности, които сте имали през дълъг период от време, губи скорост, но това не означава, че ще се забави напълно. Не бързайте с изводите. В интерес на истината можете да разчитате на най-добрия вариант. Най-вероятно това забавяне няма нищо общо с вас. Докато изпитвате този режим на пауза, не се колебайте да проучите нови възможности преди вас. Насочете нетърпението си към любопитство и творчество.

♓ РИБА: Що се отнася до кученца и пуловери, пухът е страхотен и подходящ. Но когато става въпрос за вашия процес на вземане на решения, пухчето е напълно безполезно. Затова прогонете неясните концепции и се съсредоточете върху собственото си мислене. Спрете да поставяте мислите и желанията на другите пред вашите собствени и започнете да обръщате повече внимание на това, което искате да знаете. Изграждайки знанията си, ще имате положителен ефект върху способностите си и в крайна сметка върху успеха си.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

Тина Арена и Марк Антъни

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

НАШИТЕ ФЕЙСБУК ГРУПИ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. NDT NEWS – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНА ДОБРИЧКА
  10. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  11. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
  12. РИБОЛОВ
  13. ИНТЕРВЮТА
  14. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  15. България – Китай 中国保加利
  16. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  17. В PINTEREST

  • Isabella Buscemi
  1. ЯБЪЛКИТЕ В ДОЛИНАТА НА ЕРОТИКАТА
  2. ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО, СВЕТСКИ КЛЮКИ, ЗАБАВА, ШОУ..
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА