ХОРОСКОП ЗА 27 МАРТ /ВИДЕО/

0
138

На 27 март ще се образува благоприятен аспект на небето между Венера и Уран. Повишава се лекотата във всичко, от общуването до настроението и отношението към проблемите, всичко изглежда преходно и разрешимо. Често по това време ситуацията се развива по такъв начин, че всичко наистина се решава лесно и бързо поради случайност или стечение на обстоятелствата. По това време са възможни неочаквани и лесни благоприятни промени, но винаги по важни въпроси. Любовните отношения също имат шанс за невероятен пробив и ще донесат ураган от емоции. А страстите, особено след като Луната премина в знака на Скорпион, е сигурен знак, че близките отношения ще бъдат много вълнуващи и радващи.

Овен , днес може да ви изненадат хора от миналото или да научите новини за тях, или да има среща, която обаче обещава да бъде приятна.

Телец , днес ще намерите нещо, може да е банкнота, забравена в джоба на палтото ви от миналата пролет или отдавна изгубена вещ, във всеки случай ще бъде полезно да прегледате гардеробите си.

Близнаци , вашите колеги, приятели, роднини или любим човек ще се обърнат към вас с молби и ще ви отвлекат от работата ви по всякакъв възможен начин; по-добре е да им помогнете, в противен случай ще има негодувание.

Рак , може да имате възможност бързо и лесно да разрешите някоя трудна ситуация. Бъдете търпеливи, ако говорим за дългогодишни трудности, но и те ще се раздвижат днес.

Лъв , днес може да ви мързи да правите всичко. И е по-добре да поемете по-малко отговорна работа и би било по-подходящо да свършите домакинската работа в друг ден.

Дева , днес е по-добре да посочите всяко недоволство от други хора, но ако говорим за лидери, това трябва да се направи фино и деликатно.

Везни , един човек на полето не е войн и сряда ще докаже това още веднъж. Сега е важно да разчитате на колеги и приятели, някои от тях ще помогнат с думи, а други с полезни контакти.

Скорпион , днес вие сте много хармоничен и самодостатъчен човек, мнозина ще се обърнат към вас за съвет. Не всички Скорпиони ще харесат такава популярност, но се опитайте да се отнесете с разбиране към нея.

Стрелец , днес вие сте основният източник на радост и смях за околните, така че бъдете открити и култивирайте добро настроение за себе си и околните. Възможно е да ви очакват приятни запознанства.

Козирог , вашите материални дела могат да се подобрят значително, ако предприемете активни действия и забравите за егото. Важното сега е да работим здраво.

Водолей , не пропускайте важни мисли и прозрения днес. Интуицията определено ще ви подскаже правилното решение и посока. Обърнете внимание на младото поколение – днешните деца могат да бъдат особено капризни, ако е така – търпеливо им обръщайте внимание.

Риби , стари познати могат да ви помогнат сега или просто да ви държат в приятна компания. Организирайте си среща и научете много нови неща.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

НАШИТЕ ФЕЙСБУК ГРУПИ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. NDT NEWS – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНА ДОБРИЧКА
  10. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  11. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
  12. РИБОЛОВ
  13. ИНТЕРВЮТА
  14. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  15. България – Китай 中国保加利
  16. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  17. В PINTEREST

  • Cleo Jenkinz
  1. ЯБЪЛКИТЕ В ДОЛИНАТА НА ЕРОТИКАТА
  2. ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО, СВЕТСКИ КЛЮКИ, ЗАБАВА, ШОУ..
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА