Очаква ни още един активен ден, в който си струва да насочим всичките си сили и ресурси за изпълнение на предстоящи задачи. Факт е, че Слънцето приключва движението си през знака Овен и сега ни дава максимално количество енергия. Трябва да използвате това във ваша полза. Не забравяйте, че сега Меркурий е в обратно движение и принуждава всичко да бъде финализирано и завършено. Срещите с хора от миналото могат да ни разкрият тайни и да ни насочат в правилната посока. Ако ваши бивши колеги ви предложат сътрудничество, не се колебайте. Може да бъде приятно и ползотворно. Единственият съвет е, че е по-добре да вземете окончателно решение за това след 25 април, тоест обръщането на Меркурий. Тогава Звездите няма да ви подведат.

Овен, поставянето на лични граници ще бъде основен приоритет. Много е ефективно да поставите ясни правила за себе си и за другите – те ще станат вашата нова харта.

Телец, в този ден личните отношения ще изискват голямо внимание. Ще трябва да обясните на любимия човек, че просто имате много работа, но приятелството и любовта не са си отишли.

Близнаци, във всеки бизнес обръщайте внимание на малките неща. Това е вашият коз. Пренебрегването на незначителни факти може да съсипе всичко.

Рак, планетите съветват да не натоварвате другите с вашите поръчки. Вероятно ще ви бъде отказано. По-добре е веднага да действате сами.

Лъв, днес ви очаква ден, в който това, което е било очевидно за вас, може да придобие съвсем различно значение. Следете за промени в настроението на околните, за да не си навлечете неприятности.

Дева, обсебването понякога е уморително и днес ще получите много внимание отвън. Планетите препоръчват да се въздържате от твърдения и да се измъкнете на английски в подходящия момент.

Везни, днес може да получите новина, която ще промени всичките ви планове. Колкото по-сдържани сте, толкова по-бързо ще разрешите последствията.

Скорпион, идеалният ден да се освободите от неща, които отдавна не са ви носили радост. Периодите на затъмнения ще донесат спокойствие и повече свобода на Скорпионите.

Стрелец, ще има бързане в работата, но ще свършите всичко навреме. Фокусирайте се върху една цел и не си губете времето за дреболии.

Козирог, ако днес вземете важно решение, ще бъдете щастливи в бъдеще. Очаква ви идеалният ден за съдбовни събития и срещи.

Водолей, смело разчитайте на успех в бизнеса, но не забравяйте, че това ще изисква от вас максимални усилия. Основното нещо днес е да не насилвате нещата, а да сте готови да предприемете решителни стъпки.

Риби, пестете сили, предстоят значителни постижения. Предстоят добри перспективи за личностно и кариерно израстване.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

НАШИТЕ ФЕЙСБУК ГРУПИ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. NDT NEWS – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНА ДОБРИЧКА
  10. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  11. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
  12. РИБОЛОВ
  13. ИНТЕРВЮТА
  14. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  15. България – Китай 中国保加利
  16. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  17. В PINTEREST

  1. ЯБЪЛКИТЕ В ДОЛИНАТА НА ЕРОТИКАТА
  2. ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО, СВЕТСКИ КЛЮКИ, ЗАБАВА, ШОУ..
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА

TORMENTONI ESTATE 2024 PLAYLIST – CANZONI DEL MOMENTO 2024 – MUSICA DEL MOMENTO 2024