Гафът, който жените най-трудно прощават са коментарите относно фигурата им, показва ново проучване във Великобритания, в което са участвали 600 представителки на нежния пол. То е публикувано на сайта Fabriah.com

Дамите не желаят да чуват мнението на мъжете им за тяхното телосложение, особено, когато силния пол е прекалено честен.

Оказва се, че 52% от дамите се оплакват, че когато питат мъжа си дали задните им части не са прекалено големи, получават положителен отговор.

Второто по-лошо нещо, което мъжете правят от това да определят половинката си като пълна, е да забравят датата на рожденния и ден. 1/5 от анкетираните споделпт, че им се е случвало приятелят им да пропусне този важен за тях празник.

На трето място в списъка с гафове се нарежда безразличието към новата прическа. Или още по-лошия вариант – въобще да не забележат промяната. 50% от жените смятат това за непростимо и дори може да доведе до раздяла.

11% от дамите не понасят забележки относно готварските им умения. Този гаф се нарежда на четвърто място.

„Нашата анкета показва на мъжете грешките, които обикновено правят. Повечето от тях си взимат поука и не ги повтарят никога повече”, разкрива Франческа Дейвис от сайта Fabriah.com.

„Животът за една жена е тежък, особено когато трябва да се сравняваме с Черил Коул и Кейт Мидълтън. Не всички сме стройни модели с перфектни зъби и коса”, споделят анкетираните жени. „Някой коментари на мъжете са изключително болезнени и те трябва да знаят това. Не може да критикуват теглото ни, ястията ни, да забравят рожденните ни дни и накрая да очакват да се смеем”, допълват дамите.

https://www.24chasa.bg/