• Ключът към тайните се крие в пръстовите ни отпечатъци
  • Гадателите се обучават минимум 15 години

Веднага след официалния край на комунизма у нас плъзнаха всякакви гледачки, баячки, енергийни медиуми и магьосници, които обещаваха какви ли не чудеса на изстрадалите по една или друга причина. И това направи мен, а и много други хора, скептични към всякакъв род гадателство. Още повече, че според православната религия това е грях. Любопитството на човека към бъдещето му обаче е заложено у нас още от древността. От шаманите, през тракийските жрици и прорицателките от Делфи, средновековната астрология и търсенето на философския камък, та до днешните магове и шарлатани, хората винаги са искали да намерят сигурност и упора в знанието за съдбата им. И то не само по родните географски ширини. От над 5000 години в Индия специално обучени гадатели, наречени Нади, четат съдбата на хората, написана върху палмови листа.

Според легендата преди хилядолетия Бог Шива решил да разкрие съдбите на хората на специални свои пратеници. Те от своя страна записали божественото слово върху десетки хиляди палмови листа, изрисувани с древни символи и текст. Един от тях бил Шука Нади, чието име носят днес и обучените четци на написано. Впоследствие текстовете били преписвани отново и отново и днес в Индия има 12 библиотеки, които крият съдбите ни. Една от тях е в Бангалор.

Според поверието, човек има нужда да открие своето палмово листо, което да му разкаже за мисията му на този свят и за забравените уроци от минали прераждания, в точно определен момент от живота си. И затова, за да открият вашето листо сред всички 3655 тома с по 365 палмови текста, се нуждаят от рождената ви дата.

За да стигнат до вашия текст е нужен и отпечатък от пръста ви. Дамите оставят следа с левия си палец, а господата с десния. И въпреки, че всеки отпечатък е уникален и индивидуален, според линиите на пръста ви, обучаваните минимум 15 години астролози или гадатели Нади, откриват признаци за групиране в една от общо 108 групи. Така намирането на вашето листо се стеснява до около 300-400 броя в различни свитъци измежду хиляди такива. Те се избират по абсолютно интиуитивен път от гадателя, докато той е в медиативен транс.

След това ви задават въпроси от миналото и живота ви, на които трябва да отговаряте с „Да“ или „Не“.

Според отговорите ви продължава търсенето, докато всички отговори на въпросите са единствено положителни.

Това е и вашето листо с уроци и съдба. По него Нади разказват важните моменти от бъдещето ви. Ако искате да научите кога и как ще приключи настоящето ви пътешествие на планетата и изрично попитате за това, ще получите и конкретен отговор. Но нямате желание да знаете кога ще приключите земния си път, просто не питайте.

За сметка на това можете да получите конкретни отговори на това кога ще срещнете своята половинка, понякога дори името и рождената й дата, дали ще имате деца, какво ще е тяхното жизнено поприще.

Интересно е и че палмовата библиотека е и убиец на егото. Просто заради факта, че още между 50 и 100 души на планетата живеят вашата съдба. И с тях споделяте своето палмово листо. Самият процес по четене на листото продължава средно около 3 часа.

Четящите палмовите листа предават съдържанието им абсолютно точно и коректно. Понякога обаче преводът от древния към модерния език е труден заради новите професии например. Гадателят няма как да обясни, че сте IT специалист, но ще ви каже, че професията ви е свързана с комуникация и технологии.

 

До 2048 г.

Ще ни управляват диктатори

След това планетата е във възход, срещаме се и с извънземни

Според четците на палмовите листа през тази година на власт в Европа и света ще дойдат много диктатори. Изборът им ще е породен от желанието на хората да върнат значително по-спокойното, сигурно и благоденстващко минало, когато трудът им е бил оценен, не са губили работата си заради развитието на технологиите, а пропастта между богатото малцинство и бедната маса не е била толкова голяма и видима.

Според предсказанията на Надите обаче трудните време сега бележат края на една епоха и настъпване на златния век на планетата, в който материалните въжделения ще отстъпят пред духовните търсения и интереси на хората.

Управлението на диктактори и кризите ще продължат до 2046 година, е записано в палмовите библиотеки. През следващите две години ще има тотална трансформация на обществото. До този период хората ще са се убедили напълно, че съдбата им е в собствените им ръце и те сами трябва да се погрижат за собственото си благоденствие и това на близките си.

За съжаление, според пророчествата, до 2048 година ни чакат много природни бедствия, катаклизми, болестни епидемии, бежански, икономически и енергийни кризи, въоръжени конфликти. След като този период измине постепенно ще настъпи нова златна и духовна епоха за човечеството и планетата. По това време, твърдят Надите, ще разберем и че не сме сами във Вселената и ще научим, че произходът ни всъщност е извънземен.

 

Откриването на вашия текст отнема от минути до месеци

12 са древните библиотеки в Индия

В тях е написано дори кога ще поискате да узнаете своят жизнен път

Добре е първо за изслушате това, което четецът ще намери написано върху палмовото листо, а след това да му зададате въпросите за бъдещето ви, които ви вълнуват. Понякога намирането на вашето листо не става за минути. Причината е, че те са написани за точно определен период от живота ви и е нужно той да дойде.

Можете да чуете най-различни истории от хора, които са чакали с дни и понякога месеци, докато открият листото им. Например развеждат се и веднага листото им се намира, въпреки че преди това е търсено със седмици, тъй като в него пише, че са се разделили с партньора си. Или пък напускат работа, запознават се с бъдещата си половинка и други на пръв поглед случайни събития, които обаче превръщат листото от древен текст в конкретната ви съдба. Друг път пък първо трябва Надите да направят ритуал за пречистване на кармата ви, за да открият вашето листо. Индийците обаче са убедени, че четенето на личното ви палмово листо ще се случи в подходящото време, за да ви даде съвети и напътствия, да ви подготви за промени във вашжия живот или просто да ви помогне да преминете в по-горния клас на духовното училище живот.

Според различни информации едва между 10 и 40 на сто от листата отговарят на хора, непринадлежащи на източната култура. Така че дори научаването за съществуването на палмовите листа не е случайно. Затова и хиляди хора всяка година посещават една от 12-те библиотеки в света и говорят с Нади, за да чуят своята съдба. Организират се и пътувания от туропреатори или духовни центрове, включително и от България, които да гарантират, че ще попаднете на добре обучен Нади, а не на шарлатанин.

Ако решите да отидете сам в подобна библиотека е добре да направите предварително онлайн проучване и да обмените мейли и телефонни разговори, за да сте сигурен, че търсите своето палмово листо на точното място.  https://trud.bg/