Сузи си ляга винаги с новата фланелка на Лео

Две от най-атрактивните мацки в Маями се надпреварват за това коя от тях е по-голяма фенка на Лионел Меси. 36-годишният футболен бог много бързо се превърна в идол за местните запалянковци, след като вкара три гола в първите си два мача за местния отбор “Интер”.

Въпреки че е щастливо женен за ученическата си любов Антонела, от която има три прекрасни момчета, женските атаки към Лео не само, че не спират, а се засилват. Откакто е в Америка, апетити към него не липсват от най-популярните бамбини.

В града вече го приветства Мис Маями 2023. Ашли Клемент е 22-годишна медицинска асистентка в клиника по дерматология. В момента следва магистърска степен за лекар. Самата тя също е спортистка. Още от малка започва да тренира таекуондо. “Благодаря на спорта, който завинаги промени живота ми”, споделя Ашли. Има и друго любимо занимание. “Йогата е един от любимите ми начини да поддържам активност. Гъвкавостта и стабилността са толкова важни за мен.” Обещава, че ще посещава всеки мач на “Интер” (Маями), за да дере гърло за своя любимец Меси.

 

 

На трибуните обаче ще бъде и една още по-провокативна моделка. Става въпрос за добре познатата бразилка Сузи Кортес, която носи стилната титла “Мис Дупе”. Мацето е ревностна фенка на Лео от години и го подкрепяше още докато той носеше екипа на “Барселона”. Сега Сузи бе една от първите, които се сдобиха с новата фланелка на “Интер” с надпис Меси на гърба. Ценните екипи бяха разграбени като топъл хляб в САЩ и вече не са налични, а производителят може да осигури следващата партида чак наесен. Оказва се, че Кортес ще живее в Маями, за да е близо до Меси.

 

Меси започна ударно престоя си в "Интер"
Меси започна ударно престоя си в “Интер”

 

“Много съм щастлива, че съм фен и муза на Меси от 2020 година. Сега, когато ще живея в Маями, ще бъда близо до големия си идол в спорта. Най-добрият в историята ще вкара 100 гола този сезон и ще подобри рекорда си от 2012 година”, убедена е Мис Дупе.

https://www.hiclub.bg/