ЧЕТИРИМА НОМИНИРАНИ ЗА ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН НА ДОБРИЧ

0
1216

 

 

Четири са номинациите за Почетен гражданин на Добрич до момента, срокът за внасяне на предложения изтича на 2 септември.

Първото постъпило предложение в местната администрация е за председателя на ХобиСклуб в Добрич Иван Тодоров. С второто внесено предложение е номиниран поетът Драгни Драгнев, последван от главния художествен ръководител на Професионалния фолклорен ансамбъл „Добруджа“ Стоян Господинов. Четвъртата номинация е направена за писателя Рада Въртунинска.

Обявеният срок за подаване на номинации в местната администрация е до 31 август, но предложения могат да се внасят до 2 септември, тъй като събота не е работен ден. В понеделник Комисията за удостояване с почетни отличия на Община град Добрич ще проведе заседание, за да разгледа предложенията.

По традиция званието се връчва на тържествената сесия на местния парламент в Деня на Добрич – 25 септември. С Почетен гражданин се удостояват личности, чиято съзнателна дейност представлява изключителен и траен принос в обществено-политическия, стопанския, социалния и културния живот на града. Удостоените се вписват в Почетната книга на Добрич. https://www.bnr.bg

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  3. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  4. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  5. БЪЛГАРИТЕ
  6. РИБОЛОВ
  7. ГЮВЕЧ
  8. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  9. България – Китай 中国保加利
  10. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  13. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА