Гришо в секс афера с българска манекенка

0
2789

Григор Димитров скочи в поредна любовна афера. Тенисистът, който разочарова фенове и експерти с издънките си на корта, компенсира спортните неуспехи с точки в интимния живот. Последното завоевание на плейобоя от Хасково е манекенката Десислава Зидарова, пише „Уикенд“.

Оказа се, че влюбчивият спортист е интимен с моделката от есента, като междувременно палавникът успя да омотае в мрежите си и певицата Михаела Филева, а забежката им шестваше по медиите и стана повод за нелепи оправдания. Страстта на Григор Димитров да гони фустите му коства и раздялата с поп певицата Никол Шерцингер, категорични са запознати с драмите в нощна София.

Познати на Деси Зидарова обясняват, че изкусителката си позволява скъпи почивки в Монте Кало в хотели за по 1000 евро на нощ именно с тлъстия портфейл на хасковския плейбой.

„Двамата са изключително внимателни в отношенията. На снимките, които Деси качва редовно във „Фейсбук“, няма и намек за мъжко присъствие. За семейството й обаче не е тайна, че е любовница на Гришо. Именно от най-близките й хора тръгна и пикантната новина“, обясняват информатори на изданието.

За съблазнителната Деси е традиция да си хваща богати любовници, покрай които да живее охолно и без финансови главоболия. Старт в петзвездния живот й даде добре облеченият бизнесмен Веселин Янев, който въртеше един от най-оборотните заведения в София. След като го изостави, хитрушата се хвана с поредния чичко-паричко – Михаил Младжов, и дори му стана съпруга. Баровецът обаче отиде зад решетките заради трафик на кокаин. Така Деси отново останала свободна откъм силно мъжко рамо с подплата от евробанкноти.

Късметът й обаче отново проработил точно с отявления фен на изисканите дами Григор Димитров. Милионерът често я привиквал в Монте Карло, където спортистът с коцкарски дух е адресно регистриран заради данъчния рай, който предлага административният район на Монако.

Серийните изневери на хасковлията май са и причината за окончателната му раздяла със световната знаменитост Никол Шерцингер. Последната им обща снимка е от септември 2018 година. Оттогава смуглата красавица публикува фотоси, на които е сама или в компанията на свои приятели. Гришо обаче никакъв го няма. Наскоро двамата се засякоха на церемонията по връчването на оскарите, но не бяха заедно, а в отделни компании.

Преди Никол тенисистът бе гадже на рускинята Мария Шарапова, която му проправи път до световната хайлмайф сцена. През 2015 г. обаче се оказа, че Маша вече не е наша, понеже изловила серийния кръшкач, че цяла нощ дърпал жартиерите на вечната заподозряна Николета Лозанова във френски хотел.  https://blitz.bg