БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 10.09.2019

0
1008

 

На 9 септември, около 16:45 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот по ул. „Калиакра” в град Добрич. Установено е, че чрез взлом на прозорец, неизвестен извършител е проникнал в къщата. По данни на тъжителя е извършена кражба на таблет, винтоверт, моторна резачка за дърва и сумата от 20 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

На 9 септември, около 19:00 часа е получено съобщение за извършена кражба на 67 броя дребен рогат добитък, кози и овце. Животните са били оставени без надзор в землището на с. Крупен, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

На 9 септември, около 13:10 часа в с. Плачи дол, обл. Добрич е спрян за проверка мотопед, без регистрационни табели, управляван от 18-годишен мъж. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 9 септември, около 18:10 часа в град Добрич е извършена проверка на криминално проявен 39-годишен мъж. В хода на проверката е установена ръчно свита цигара със суха тревна маса с тегло 0,5 грама, реагираща на канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  3. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  4. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  5. БЪЛГАРИТЕ
  6. РИБОЛОВ
  7. ГЮВЕЧ
  8. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  9. България – Китай 中国保加利
  10. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  13. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА