Красивата руска блогърка, намерена гола в куфар, унижавала убиеца за богатство и сексуални умения /снимки 18+/

0
1734

 

Окръжният съд на Никулински в Москва осъди 33-годишния Максим Гареев, който уби блогърката Екатерина Семочкина, на девет години в наказателна колония за максимална сигурност, според уебсайта на градската прокуратура.

Освен това съдът частично удовлетвори делото на близките за морално обезщетение в размер на 2,5 милиона рубли.

На 28 юли 2019 г. полицията откри тялото на 25-годишната Семочкина в куфар в апартамент в Москва. Убиецът нанесъл около двадесет удара по шията, торса и главата на жертвата. Два дни по-късно беше задържан Максим Гареев, който беше в близки отношения с момичето. Той призна за своето дело и каза, че убитата жена често го унижавала.

В сензационното убийство на 24-годишната пътуваща блогърка Екатерина Семочкина (Карагланова) се появяват все повече и повече подробности. След кървавото клане над момичето се появиха различни версии за случилото се. В резултат на това беше арестуван 33-годишният Максим Гареев, който обясни постъпката си с наранена самооценка.

Кореспондентите на Комсомолская правда потърсиха страницата на Екатерина Карагланова в популярния сайт за запознанства. Профилът на момичето даде възможност да се открият много интересни факти и се заговори за пристрастяванията й в личния й живот.

На страницата момичето се нарече лейди Кити. Катрин написа за себе си там, че обича книгите на Достоевски, Толстой, както и картината на Врубел. Отбелязва се, че момичето е започнало въпросника през 2012 г., когато е на 17 години. Страницата публикува много откровени снимки в бански костюми и дантелено бельо.

Също така на сайта има няколко записа в дневника на жертвата. Още в първия момент, когато Катрин беше все още на 17 години, тя говори за отношения с мъже, които са повече от тридесетте. Според нея нежният пол е направен, защото най-често връстниците могат да си позволят храна само в Макдоналдс, носят дрехи от Черкизон и в най-добрия случай поръчват фалшив Rolex.

Според Катрин тя вижда „много повече секс в зрели зрели мъже“, които умело акцентират телата си с костюми на Zilli, носят рамки на Cartier, а Raymond Well часовници красят китката им. „С такъв мъж се чувстваш като жена. Знаете, че във всяка институция ще ви бъдат предложени най-удобните места, най-добрите ястия и добър алкохол. ” Тогава Катрин саркастично пита: „А какво с двадесет? “Ще отидете на кино, където ще бъдете пренасочени за всички места, или просто ще стоите на опашка за половин час на входа на клуба?”

В лична бележка момичето отбелязва, че има някои мъже, които миришат на скъп секс: „Искаш да се предадеш така“. Катрин твърди, че такива мъже обикновено са поне тридесет. “И колкото е по-възрастен, толкова по-добре за нас жените.” Убитата блогърка също казва, че когато вижда красиви „юници с малки деца“, тя се разстройва много, че те толкова неумело прекарват младостта си и ги губят за подобни връзки.

Последният запис от Катрин е с дата 2018 година. В него тя се обръща към мъжете и казва, че жените в обувки за 70 000 се чувстват по-уверени, отколкото в сандали за няколко хиляди рубли.

Тялото на Катрин беше намерено в куфар в апартамент под наем. Известно е, че преди инцидента момичето е ходило на екскурзия с бизнесмен.

През лятото на 2019 г. Русия бе разтърсена от грандиозното убийство на 24-годишната пътешественик-блогър, модел и бъдеща лекарка Екатерина Семочкина (известна още като Семушкина, Карагланова).

Делото й в ефира на програмата му бе разглобено от Андрей Малахов, съобщава UAportal.

Отбелязва се, че дъщерята на лекари от района на Москва учила на дерматовенеролог, постоянно пътувала, била много активна и красива и 115 хиляди души се абонирали за блога й в Instagram.

Тя приличаше на много прилично момиче, но след смъртта й стана известно, че на 17-годишна възраст в училищния си дневник пише, че трябва да изберете по-възрастни и по-заможни мъже, пътува с богат бизнесмен на възраст на име Сергей и има интимни услуги за пари.

33-годишният Максим Гареев има няколко висши образования и определени психични отклонения.