19 март е денят преди пролетното равноденствие. Много мощен период, когато буквално всяка дума, която казваме, е важна, желанията са склонни да се сбъдват незабавно и просто е необходимо да наблюдаваме какво желаем сега и какво правим. Също така е важно да анализираме онези моменти от живота, които не ни устройват напълно; сега е най-доброто време да започнем „от нулата“ и напълно да променим хода на живота си. Това е последният ден, в който Слънцето, нашият основен управител и мотиватор, е в знака Риби и се свързва с Нептун. Това е толкова мечтан период, дори и най-прагматичните от нас не трябва да се лишават от фантазии за идеално бъдеще – всичко, дори и най-смелите идеи, има шанс да се сбъдне.

Овен , вероятно имате много отговорности и отговорности. Можете да решите всичко, но отнема време. Ясният план е вашето спасение.

Телец , сега е времето, когато, за да получите повече, трябва да действате бързо и без да се обръщате назад. Ако имате желание да работите, резултатът ще бъде по-добър, отколкото очаквате.

Близнаци , вие отлично оценявате своите таланти, но сега планетите ви съветват да не разчитате на повторение на минали успехи. По-добре е да промените тактиката и да тръгнете по различен начин – тогава победата отново ще бъде ваша.

Рак , не е най-добрият ден за общуване с шефове, възрастни хора и известни личности, може да ви разочарова. Вършете обичайните си дейности днес, ползите ще бъдат по-големи.

Лъв , вие навлизате в много важен и мощен период. Слънцето ще прави секстил към Плутон за известно време, това ще помогне за решаването на най-важните за вас въпроси, включително парите.

Дева , въпреки възможното нестабилно настроение, случайността ще ви помогне, така че не губете оптимизъм и си вършете работата. В личния живот очаквайте интересни срещи и новини.

Везни , вие сте много ентусиазирано готови да започнете важна задача в живота си и тя може да се отнася до всяка област. Не се страхувайте от нищо – действайте, въоръжете се с полезни контакти, защото покровителството ще бъде много полезно през този период.

Скорпион , използвайте тази седмица за разрешаване на най-важните и значими въпроси, времето им е дошло, шансовете за разрешаване на всичко ще бъдат толкова впечатляващи, че може да се изненадате.

Стрелец , не рискувайте днес и не се пренапрягайте, здравето ви може да ви подведе. Този вторник е най-добре да прекарате в спокойни ежедневни неща.

Козирог , можете да се влюбите и то напълно неочаквано за себе си. Ако сте в двойка, помислете какво може да ви донесе подобно хоби и намерете баланса между страст и разум, но ако сте необвързани, планетите ви дават шанс.

Водолей , днес мъжете могат да помогнат и това се отнася не само за момичетата. Мъжкото общество сега е за предпочитане и, да кажем, по-изгодно за Водолея. Възможно е да възникнат любопитни и обещаващи идеи.

Риби , личният ви живот може да заеме цялото ви внимание; за тези в двойка този период обещава важни новини и преход към следващия етап от връзката, но Рибите в своето търсене трябва да се огледат с двете си очи.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

НАШИТЕ ФЕЙСБУК ГРУПИ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. NDT NEWS – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНА ДОБРИЧКА
  10. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  11. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
  12. РИБОЛОВ
  13. ИНТЕРВЮТА
  14. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  15. България – Китай 中国保加利
  16. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  17. В PINTEREST

  1. ЯБЪЛКИТЕ В ДОЛИНАТА НА ЕРОТИКАТА
  2. ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО, СВЕТСКИ КЛЮКИ, ЗАБАВА, ШОУ..
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА