Първата половина на деня е благоприятна за всякакъв бизнес, защото Слънцето и Луната са приятели и ни даряват със спокойствие и радост. Второто е по-динамично: каквото и да правите, всичко ще се получи!

Овен, има вероятност да срещнете човек, с когото някога сте работили и не сте се виждали от много дълго време. По време на ретро периодите на Меркурий такива срещи обещават приятни перспективи.

Телец, не се обвинявайте за грешки днес, никой не е имунизиран от тях. Опитайте се да поправите каквото можете и ако не се получи, просто го оставете настрана.

Близнаци, изискванията ви към партньорите днес може да са твърде високи. Не бъдете прекалено критични или рискувате да предизвикате негативна реакция.

Рак, не бързайте да слагате край на афери или връзки. Развитието на ситуацията може не само да ви вдъхнови, но и да промени мнението ви.

Лъв, планетите препоръчват да не сте мрачни, а да излъчвате оптимизъм и да виждате положителното във всичко. Този подход ще накара хората около вас да се чувстват положително към вас.

Дева, планирайте внимателно покупките си, не харчете пари за безполезни неща. Роднини или приятели ще ви кажат как да подобрите доходите си. Слушай ги.

Везни, не е изключено ново запознанство, което ще постави началото на силно приятелство или страстна любов. Втората половина на този съюз ще бъде напълно в хармония с вас.

Скорпион, основното правило днес е да не променяте принципите си. Провокациите не са изключени, но лесно можете да се справите с тях благодарение на здравия разум и дисциплината.

Стрелец, епохалната връзка на Уран и Юпитер отваря нови врати и възможности за вас. За да се възползвате от шансовете, трябва само да искате.

Козирог, вашият управител Сатурн в Риби смята, че е време да си починете. Планирайте подробно следващия си уикенд и се обградете с добри хора.

Водолей, насочете цялата си енергия към работа. Успехът със сигурност ще ви очаква, ако работите упорито.

Риби, не предавайте идеалите си и не се отказвайте от мечтите си, само за да угодите на някого. Тези, които ви обичат, ще ви подкрепят във всичко и тогава звездите няма да ви подведат!

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

НАШИТЕ ФЕЙСБУК ГРУПИ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. NDT NEWS – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНА ДОБРИЧКА
  10. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  11. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
  12. РИБОЛОВ
  13. ИНТЕРВЮТА
  14. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  15. България – Китай 中国保加利
  16. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  17. В PINTEREST

  1. ЯБЪЛКИТЕ В ДОЛИНАТА НА ЕРОТИКАТА
  2. ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО, СВЕТСКИ КЛЮКИ, ЗАБАВА, ШОУ..
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА