♈ Овен

Мартенски Овен

(21 март – 31 март)

Хороскопът сигнализира, че Овните през септември ще продължат тревожен период. Този път този знак на зодиака ще трябва да завърши дългогодишна работа. Ще изплуват минали недостатъци в документи и споразумения, както и персонажи, на които дължите нещо във всеки смисъл на думата. Това ще ви изнерви доста. Ще бъдете дърпани и дърпани в различни посоки. А външните обстоятелства ще забавят работните ви процеси. В един момент ще имате мечта да се клонирате, за да стигнете навреме.

Априлски Овен

(1 април – 20 април)

Хороскопът показва, че Овните ще бъдат изпитани през септември, но те няма да бъдат свързани с вашите проблеми, а с неволите на други хора. Ще трябва да защитавате интересите на други хора. И тук бъдете максимално предпазливи и внимателни с всеки, който се обърне към вас за помощ. Според хороскопа е много вероятно така наречените жертви да искат да използват тази зодия и да решат собствените си проблеми с неговите ръце. Овенът, разбира се, ще може да помогне на всички страдащи, но помислете за собствените си интереси.

♉ Телец

Априлски Телец

(21 април – 30 април)

Според хороскопа на Телец първата декада на септември ще бъде много успешна. Включително финансово. Основното е да не губите плодовете на труда си, защото втората половина на периода за този зодиакален знак няма да е толкова розова. Съществува риск от повторение на стари грешки. Спомнете си какви негативни неща ви се случиха точно преди година и се опитайте да направите нещата по различен начин. Хороскопът съветва да се възползвате от възможността да затворите веднъж завинаги някои тревожни теми. Не се губете, бъдете нащрек.

Майски Телец

(1 май – 20 май)

Септември за Телец според хороскопа ще стане по-лесен и по-ярък от предишния месец. Ще имате източник на вдъхновение. Може да е човек, обстоятелство, област или ново хоби. Може да срещнете улики и знаци на всяка стъпка. Обърнете внимание на сънищата си – те могат да бъдат пророчески и да подскажат правилния път. В края на месеца, съдейки по хороскопа, представителите на тази зодия ще имат значим човек в живота си. Обърнете внимание на това.

♊ Близнаци

Майски близнаци

(21 май – 31 май)

През септември на пътя на Близнаците ще се появи този, за когото са забравили. Човек от миналото. Ако мислите, че това е съвпадение, грешите. Хороскопът предупреждава, че този герой ще ви помогне да разрешите въпрос или проблем, който ви измъчва от дълго време. Погледнете по-отблизо всички стари познати, които се появяват в полезрението ви. Не пропускайте да ги попитате как са и какво правят.

Юнски Близнаци

(1 юни – 21 юни)

През септември хороскопът предсказва края на период на необуздан късмет за представителите на тази зодия. Сега те трябва да разчитат само на собствените си сили. Ще трябва да се заемем с рутинни задачи. И също така не забравяйте за наличието на дългови задължения или просто недовършен бизнес с партньори или клиенти. Според хороскопа е вероятно да възникне ситуация, когато конкурентите започнат да ви стъпват по петите. Ще трябва да измислим нови работни схеми.

♋ Рак

Юнски Рак

(22 юни – 30 юни)

Хороскопът предупреждава, че септември няма да е лесен за Раците. Първите две десетдневки обещават на този знак на зодиака разгорещена борба, която отчасти ще бъде напълно безсмислена. Раците ще трябва да се разкъсват между работата и семейните проблеми. Това е изпълнено с факта, че се чувствате много притиснати и ограничени. Добрата новина е, че имате шанс да покажете най-добрата си страна като резерв за бъдещето. Според хороскопа някой ще оцени вашето геройство и в бъдеще ще получите бонуси за това. Последното десетдневие на септември ще бъде по-лесно. Нека това ви бъде утеха и мотивация да преминете тестовете.

Юлски Рак

(1 юли – 22 юли)

Хороскопът обещава на Раците много пъстър и пъстър септември . Но ще е с водеща тема – финансите. Ще загубите и ще спечелите отново, след това ще загубите отново. Не се разстройвайте! Това е просто обучение за осъзнаване на материалността. Разберете, материята идва. Само като приемете това, ще можете да излезете от вечната надпревара и да погледнете на ситуацията отвън. Това може да е момент на пробив за вас.

♌ Лъв

Юлски лъв

(23 юли – 31 юли)

Хороскопът за септември обещава на Лъвовете много неотложни дела. За да ги решат, представителите на тази зодия ще трябва да се въртят като катерица в колело. За щастие не се предвиждат особени пречки за това – напротив. Ще почувствате, че някой ви помага. През втората половина на месеца според хороскопа са възможни неочаквани разходи. Но с това можете да се справите без особени затруднения. Също така се препоръчва да си спомните за асистентите, чието съществуване сте успели да забравите. Делегирайте задачите си.

Августовски Лъв

(1 август – 22 август)

Хороскопът показва, че първата половина на септември ще премине относително гладко за Лъва. Но вече втората му половина ще им напомни за дългови задължения. Освен това ще се появи нещо или някой, който ще накара представителите на зодията да се замислят за грешките от миналото. Според хороскопа може дори да попаднете в капана на страхове и комплекси. Излезте достойно от ситуацията – признайте грешките. Поправете тези, които можете. Покажете благородство и издръжливост. Всеки се подхлъзва от време на време, но този, който може да го признае, е наистина готин.

♍ Дева

Августовска Дева

(23 август – 31 август)

Хороскопът предсказва на Дева през септември решаване на любовни проблеми. Някои от тях ще имат нотка на минали недовършени теми. Това се влошава особено в края на месеца. Тогава ще имате чувството, че всички настоящи и бивши „любовни“ са се обединили, за да ви отмъстят. Трябва да си направите изводи за поведението си с партньорите. Можете дори да извършите магически ритуал, за да простите на всички, които може да нараните.

Септемврийска Дева

(1 септември – 22 септември)

Хороскопът показва, че Девите трябва да бъдат внимателни през първата половина на септември. Особено си струва да внимавате какво говорите и на кого. Защото втората половина на месеца ще ви покаже кой кой е в обкръжението. Хороскопът съветва тази зодия дори да организира малка провокация, за да идентифицира ненадеждни познати. Разпространете измислена легенда за някого и вижте до кого и под каква форма ще достигне. Това е подобно на шпионските игри, но ще ви помогне да забележите врага и ще ви спаси от по-сериозни проблеми в бъдеще.

♎ Везни

Септемврийски Везни

(23 септември – 30 септември)

Хороскопът предсказва, че през септември представителите на тази зодия ще се изправят пред капани. Ще бъдете хванати в думи, дела и обещания. Подгответе се психически за това. Не давайте обещания, които не можете да изпълните. Не разпространявайте информация, ако не сте напълно сигурни в нея. Хороскопът препоръчва на тази зодия няколко пъти да проверява постъпващата информация. Само по този начин ще се предпазите от попадане в неудобно положение.

Октомврийски Везни

(1 октомври – 23 октомври)

Септември Везни според хороскопа ще бъде богат на различни събития. От време на време ще се разтърсвате, а в средата на месеца това ще се отрази и на семейните дела. За да се съберете, помнете основната си цел за настоящия момент от живота и се съсредоточете върху нея. Съдейки по хороскопа, има голяма вероятност да получите бонуси от началниците. Включително и за минали заслуги. Краят на септември ще премине по-спокойно от началото и средата му. Ще можете да се отдалечите от стреса и безпокойството, за да се отпуснете.

♏ Скорпион

Октомврийски Скорпион

(24 октомври – 31 октомври)

Хороскопът отбелязва, че Скорпионите очакват финансови инжекции в началото на септември. Не оставяйте обаче всичко да изчезне в средата на месеца, когато имате желания и списък с желания. По отношение на кариерата ви очаква определено събитие. Той по чудо преобразява цялата ви работа. Хороскопът съветва тази зодия да се подготви за факта, че ще ви бъде предоставена нова техника, офис или помощник. Като цяло изглежда като подарък от добра фея.

Ноемврийски Скорпион

(1 ноември – 22 ноември)

Хороскопът показва, че през септември Скорпионите ще почувстват, че губят късмета си по отношение на кариерата. Ще трябва да разчитате само на себе си и да чакате. През третата декада на месеца ще се почувствате по-добре. Съдейки по хороскопа, ще имате нови вълнуващи идеи. Животът ще блести с ярки цветове. Това ще изпълни вашето съществуване с нов духовен смисъл. В края на месеца очаквайте истинско чудо. Може да се случи необичайно приключение.

♐ Стрелец

Ноемврийски Стрелец

(23 ноември – 30 ноември)

Хороскопът показва, че тази зодия през септември ще бъде проверена за адекватно възприемане на финансовата тема. Вероятно сте замислили нещо очарователно и грандиозно, но все още не знаете откъде да вземете средства за това. Включително пари. Съдейки по хороскопа, това ще ви принуди да се впуснете в приключения с различен характер, степен на ангажираност и ниво на законност. Бъдете внимателни и помислете за последствията.

Декемврийски Стрелец

(1 декември – 21 декември)

Септември за Стрелците според хороскопа ще бъде много противоречив. Необяснимо, животът ще ви въвлече в различни неприятности. Включително и тези, които не ви засягат. Няма да е излишно да припомним, че не трябва да се забърквате в съмнителни истории. Веднага щом надушите нещо нередно, бягайте! Иначе ще си хапете лактите, но ще е късно. Хороскопът съветва да обърнете специално внимание на последните дни от месеца. Енергията от този период ще премине в следващия месец.

♑ Козирог

Декемврийски Козирог

(22 декември – 31 декември)

Хороскопът показва, че септември ще бъде натоварен за Козирозите. Ще трябва да съберете куп дела, да коригирате много грешки от близкото минало. Най-лошото е, че някои от тях няма да бъдат ваши. Бъдете търпеливи към грешките на другите. Вероятно някой ден вашите грешки ще бъдат поправени от някой друг. Съдейки по хороскопа, в края на месеца ще има малка празнина и надежда за мир. Но само за да се включи в нова битка през октомври.

Януарски Козирог

(1 януари – 20 януари)

Козирозите през септември трябва да обърнат внимание на цялата постъпваща информация. Това могат да бъдат откъси от фрази на минувачи или надписи върху къщи. Хороскопът показва, че произволна дума може буквално да ви спаси. Съществува и обратна връзка. Съдейки по хороскопа, вие или информацията, идваща от вас, можете да спасите някого. Ако се сблъскате с неразрешим проблем, оставете решението му за по-добри времена.

♒ Водолей

Януарски Водолей

(21 януари – 31 януари)

Хороскопът показва, че през септември Водолеите ще усетят какво е истински късмет. И то във всички сфери на живота! Не се губете, оглеждайки се и питайки защо сте щастливи. Няма значение дали го заслужавате или не, просто използвайте подаръците. Но не забравяйте да ги споделите с други хора. Според хороскопа за тази зодия ще се отвори възможност да промените собствения си живот. Вероятно можете да направите същото с други хора. А това е много отговорно.

Февруарски Водолей

(1 февруари – 18 февруари)

Хороскопът показва, че през първата половина на септември. Водолеите ще бъдат изправени пред слухове и клюки. Може да се наложи да се оправдавате за неща, които не сте направили. Досадно е, но помислете колко е целесъобразно. Втората част на септември, съдейки по хороскопа, ще ви отпусне и успокои малко. Опитайте се да завършите започнатото по-рано. През есента имате шанс да завършите някои въпроси и процеси.

    • На 13 септември 1993 г. е отпечатан е първият брой на първия частен областен всекидневник за Добричка област  “Нова добруджанска трибуна” с управител Димитър Дуков. В момента управител е Сабина Дукова.

♊ Риби

Февруарски Риби

(19 февруари – 28 февруари)

Хороскопът показва, че първата част на септември ще бъде относително спокойна за Рибите. Но втората половина ще донесе размирици в сферата на любовните отношения. Ще бъдете развълнувани от стари оплаквания и претенции. Опитайте се да се настроите положително. Съдейки по хороскопа, до края на месеца най-накрая ще се почувствате свободен човек. Някои от проблемите ще изчезнат от само себе си. Затова не пуфте и източвайте енергия напразно.

Мартенски Риби

(1 февруари – 20 март)

Хороскопът показва, че през септември Рибите може да рискуват да попаднат в дългосрочни дългови задължения. Помислете добре, преди да поемете такава отговорност. Нещо повече: рискувате да задлъжнеете против волята си. Съдейки по хороскопа, може да се наложи да се грижите за стари роднини. Запасете се с търпение и изобретателност. Имате възможност да организирате всичко по възможно най-добрия начин.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
  11. РИБОЛОВ
  12. ГЮВЕЧ
  13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  14. България – Китай 中国保加利
  15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  16. В PINTEREST

  1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  2. КОНФЛИКТИ: жени – пари – власт
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА