Читалищната библиотека „Иван Радов” в Нови пазар организира фотоконкурс „С книга през пролетта”

0
69


Читалищната библиотека „Иван Радов” в Нови пазар обявява началото на фотоконкурс „С книга през пролетта”, съобщиха от културната институция. 

Според регламента му участие в него могат да вземат всички регистрирани читатели на библиотеката за 2024 г. с една снимка. Те трябва да заснемат книга, която четат, или себе си, докато четат, на фона на пролетен пейзаж. Крайният срок за участие е 19 април, отбелязват от библиотеката. 

Снимката трябва да е придружена от заглавие, описание или сведение за това къде приблизително се намира мястото, на което е заснета. Конкурсът е в три възрастови категории – до 14- годишни, от 15 до 18 г. и за читатели на библиотеката над 18 г. Изпратилите най-добри снимки във всяка категория ще получат награда и грамота, уточняват от културната институция.

Оттам допълват, че очакват снимките на електронната поща на библиотеката, придружени с информация за името, фамилията и възрастта на участника. Резултатите ще бъдат обявени на 22 април – Международен ден на Земята, на страниците на библиотеката в две от социалните мрежи, а всички снимки ще бъдат публикувани на една от тях. 

 

/АКМ/



Източник БТА