ХОРОССКОП ЗА 15 МАРТ /ВИДЕО/

0
114

Днес, 15 март, Луната ще отклони мислите от логиката и конкретиката към емоционални преживявания и абстрактни мисли. И трябва да се възползвате от това, за да си починете добре.

♈ Овен

Днес преподаването е по-лесно за вас от обикновено. Изпитвате забележимо удоволствие да се занимавате с нови теми, които предизвикват ума ви и изпитват духа ви.

Космически съвет: слушайте само себе си.

♉ Телец

Ще сключите изключително изгодно за себе си споразумение, което ще е от полза и за двете страни. В този случай взаимната симпатия ще бъде от решаващо значение. Използвайте този благоприятен момент и докажете, че сте правилният партньор за подобен род договорки. Начинът, по който изпълнявате своята част от договора, до голяма степен ще определи дали можете да продължите да сключвате подобни споразумения в бъдеще.

Космически съвет: Наистина се обичайте.

♊ Близнаци

Прекарването на време с другите трябва да ви носи само полза. Наистина, в момента от вас струи изключителна хармония, която пленява хората и печели тяхното благоразположение.

Космически съвет: Разперете криле за нов полет.

♋ Рак

Това е чудесно време за започване или развитие на връзки с противоположния пол, както и за премахване на стари проблеми. Вашите лични нужди и желанията на другите вече не ви се струват взаимно изключващи се, а напротив, чудесно се съчетават помежду си.

Космически съвет: Помнете комфорта си.

♌ Лъв

Този ден е по-благоприятен за спокойно изпълнение на ежедневните задължения. Не планирайте твърде много неща – прекомерната физическа активност в момента е противопоказана. Опитайте се да прекарвате повече време на открито в компанията на приятни хора.

Космически съвет: Вслушвайте се в интуицията си.

♍Дева

Малко вероятно е опитите за оптимизиране на работния процес в този ден да бъдат успешни. Все пак си струва да опитате. Може би ще променят по някакъв начин хода на досадно рутинния процес на преливане от празно в празно, какъвто ще се окаже този ден.

Космически съвет: мечтите се сбъдват.

♎ Везни

Днес звездите ще подарят на Везните мечтателно, романтично и леко разпиляно настроение. Главата им ще бъде пълна с различни любовни фантазии, далеч от обикновената проза на живота.

Космически съвет: Намерете време за хоби.

♏ Скорпион

Сега е подходящият момент да бъдете активни. Това, което преди беше известна трудност, сега ще бъде управляемо. Вярно е, че за да разрешите проблемите, ще трябва да пожертвате нещо и може би това ще засегне някой от най-близкото ви обкръжение.

Космически съвет: Живейте ярко за себе си.

♐ Стрелец

Днес ще се занимавате предимно с писане или преговори. Изключителната яснота на ума, която можете да забележите в себе си, ще ви бъде много полезна. Ще можете по-добре да извлечете мислите си и да представите позицията си.

Космически съвет: очаква ви нещо много важно.

♑ Козирог

Днешният ден ще ви постави пред редица въпроси, които ще трябва да разрешите възможно най-скоро. Основното нещо е да не бъдете мързеливи. В личен план не трябва да има разочарования. Може би ще срещнете любовта си или стара връзка ще пламне с нова сила.

Космически съвет: забравете за старите настройки.

♒ Водолей

Не забравяйте да поемете отговорност за евентуални проблеми, в противен случай вашата войнственост може само да провокира появата на нездравословна работна среда. Пазете се от прибързани реакции. Бъдете готови за факта, че днес едва ли ще успеете да намерите окончателно решение на проблемите си.

Космически съвет: Предефинирайте личните си граници.

♊ Риби

Сега улавяте всичко в движение и се учите бързо. Това може да бъде полезно за напредък в професионалното обучение или езиковите курсове. Ако сте нервни, най-благоприятно влияние в момента ще има ходенето, бягането и пътуването.

Космически съвет: Не се страхувайте от бъдещето.