Уилям и Хари поотделно ще се явят на събитие, посветено на Даяна

0
63


Принцовете Уилям и Хари ще подкрепят една обща кауза – ще похвалят и наградят младите хора, които се стремят към позитивна промяна на света, съобщават световните осведомителни агенции.

В Лондон, в Музея на науката, ще се отбележи 25-годишен юбилей в чест на благотворителния фонд на името на тяхната майка, принцеса Даяна, основан в нейна памет две години след трагичната й гибел.

Но отчуждените братя се очаква да се появят поотделно на събитието.

Уилям ще присъства самостоятелно, тъй като съпругата му Кейт все още се възстановява след операцията. Стана ясно също, че 41-годишният принц на Уелс ще произнесе реч и ще връчи наградите, докато 39-годишният Хари ще разговаря с отличените по-късно на видео среща.

От Двореца съобщиха, че наградата “отбелязва постиженията на 20 изключителни млади лидери, които вдъхновяват следващото поколение да последва стъпките на Даяна, принцесата на Уелс, и да направи положителна промяна в света”.

Миналата година братята също взеха участие в събитието в чест на младите хора, избрани за наградата “Даяна”. Хари присъства на събитието и взе участие в дискусия в Лос Анджелис, а Уилям записа видеопослание. “Това, което ги обединява, е смелостта, състраданието и непрестанната им отдаденост да подобряват живота на другите”, каза тогава Уил.

Тазгодишните носители на наградите са от цял свят, включително от САЩ, Австралия, Бангладеш, Каймановите острови, Индия, Индонезия, Ямайка, Нигерия, Оман, Пакистан, Румъния, ОАЕ и Великобритания, предаде dir.bg.

Това се случва след седмица на изпитания за 42-годишния Уилям и съпругата му Кейт, които наскоро поднесоха извинения след публикуването на снимката за Деня на майката, която бе изтеглена от множество новинарски агенции поради съмнения за манипулация.

“Подобно на много любители фотографи, понякога експериментирам с редактирането”, написа Кейт в публикация, споделена в X.





Източник 24часа