Пламен Крумов, кандидат за кмет на Сливен: Ще се раздам за хората и за града

0
300

©

Няма да предам доверието на хората, застанали зад мен, нямам договорки с никого и няма да бъда ничия патерица. Това заяви Пламен Крумов по време на представянето на кандидатурата му за кмет на Община Сливен. Той обяви  готовността си честно и открито да работи за развитието на Сливен и населените места от общината. “Ще се раздам за хората и за града, от работа и ангажименти не се плаша, заставам с името и авторитета си, които цял живот градя. Знам с какво се захващам, битката ще е тежка, но не се притеснявам. Първата ни цел е достигане до балотаж и ще дам всичко от себе си, това да стане факт“, коментира той

48-годишният бивш футболист, който от 10 години развива успешен бизнес, поясни, че ще води позитивна кампания, в която ще разяснява какво ще направи за града, без да коментира чуждите пропуски. Подчерта също, че тъй като за него честността е на почит, ще бъде такъв и към тези, които застават зад него и му гласуват доверие.

Сред участниците в листата за общински съветници и  кандидатите за кметове на селата от общината са лекар, адвокат, представители на спортните среди, на бизнеса, земеделието и образованието.

Кандидатът за кмет, представи и част от програмата си развитие на града. Сред приоритетите му са развитието на икономика и туризма в Сливен. По думите му, след разговори с представители на голям немски концерн, те са заявили готовност да инвестират в Сливенските минерални бани и Карандила.

На предстоящите избори на 29 октомври Пламен Крумов и екипът му ще се явят с регистрацията на ПП “Пряка демокрация“.

Не пропускайте новините и през телеграм канала ни: https://t.me/ndt1eu

Source