Карлос Сайнц: Ясно е, че Мерцедес ще са в битката – Моторни – Формула 1

0
67


Карлос Сайнц направи анализ на представянето си през първия ден от рейс уикенда в Бахрейн. Пилотът на Ферари беше доволен от свършената работа през двете тренировки. Сайнц не скри изненадата си и от темпото на Мерцедес.

„Това само показва, че никога не можеш да гледаш към тестовете, защото хората са склонни да не показват всичките си карти. Ясно е, че Мерцедес също ще участва в битката. Ред Бул в дългосрочен план беше много по-бърз, отколкото в краткосрочен, така че очаквам утре и в неделя те също да са по-силни.“

„Днешният ден беше по-сложен в сравнение с тестовете. Температурите бяха по-ниски, а вятърът – по-силен, което затрудни постоянството на пистата. Очевидно е, че не знаем плана на останалите отбори“, обясни Сайнц.

„По отношение на конкурентоспособността изглежда, че сме повече или по-малко там, където очаквахме да бъдем. Освен това смятам, че имахме добър четвъртък, тъй като завършихме цялата си програма и тестовете на гуми. Сега е време да анализираме данните и да се подготвим за утрешната квалификация. Очаквам я с нетърпение. По всичко изглежда, че ще бъде напрегната“, заключи Карлос Сайнц.

 



Източник Gong.bg