• Певицата, танцьорката и почитателката на фитнеса живее с една мантра: Никога не отстъпвай!

Мускули и фитнес: Какво ви води в света на фитнеса?

Али Лий: Започнах да се занимавам с гимнастика, когато бях на 2 или 3. После години наред бях балерина. Като танцьор на пълен работен ден ми беше лесно да поддържам форма и не трябваше да полагам много усилия за това. Но след като завърших гимназията и имах моето „лято след гимназията“ — знаете, където всеки ходи и пие до два без прекъсване — си казах: „Чакай малко. Това не е готино, пич. Току-що качих около 20 паунда. Това послужи като страхотен сигнал за събуждане.

Каква е вашата тренировъчна рутина сега?

Тренирам веднъж на ден, шест или седем дни в седмицата. Ако имам фотосесия, снимам до два пъти на ден. Правя много клякания, но също така правя много работа със силова лента, което е полезно, когато пътувам, защото мога да взема ластиците със себе си и да тренирам навсякъде. Също така работи много върху това, което наричат ​​​​VibePlate, вибрационна платформа, която ви кара да използвате всеки един мускул в тялото си.

Имате нов албум, който излиза тази година. Какво можете да не кажете за това?

Всичко още не съм го кръстила, но имам сингъл „Sunsoaked“, който е на soundcloud.com и скоро ще бъде в iTunes. Всички неща, които сте чували и виждали в YouTube, са в моето минало. Денс поп беше забавен стил за правене, но всъщност не съм такъва. Аз съм много спокоен тип хипи с плажна личност, така че сега определено ще се придържам повече към този стил музика.

Кое смятате за най-голямото си музикално въздействие?

Определено Beach Boys в момента. Техните хармонии са просто неудържими. Старите песни наистина ми влияят много, защото това е, което музиката прави в момента. Връща се наоколо. Прекомерно произведените, високоенергийни неща изобщо нямат никаква дълготрайност – и смятам да правя това за дълго време.

Какви момчета привличат вниманието ви?

Харесвам момчета, които ме хващат неподготвена. Ако ти си ужасно красив пич и ми хвърлиш реплика, това е нищо за мен. Харесвам момчета с лоши очи, които са лоши, но знаят как да се контролират, защото и аз съм такъва. Аз съм лошо момиче, но избирам да се контролирам.

Ще трябва да дефинирате „лошо“.

Не знам по-добра дума, която да използвам. Под лошо имам просто предвид, че харесвам, когато вътрешната увереност блести. Харесва ми, когато хората знаят достатъчно за себе си, за да могат да се приближат до някого и да са сигурни, независимо как изглеждат, миришат, независимо дали са взели душ този ден – защото нищо от тези неща наистина няма значение. Всъщност става въпрос само за химията и аз харесвам хора, които могат да се доверят на химията, която се носи на масата. Това е горещо.

Кой е най-важният урок, който сте научили в кариерата си?

Няма никой, който да те направи или разбие. Никой. В развлекателната индустрия първият човек, който ви казва, че имате гарантирана слава, бягайте в другата посока! И първият човек, който ви казва, че не можете да го направите, бягайте в другата посока. Те не знаят абсолютно нищо. Трябва да се научите да се доверявате на това, което е вътре във вас, и да работите за целите си.

 

Височина: 5’7″
Тегло: 117 lbs.
Възраст: 24
Пребиваване : Лос Анджелис и Ню Йорк
Twitter, Instagram, Soundcloud: @therealalilee
Размери: 36-25-36
Уебсайт: ali-lee.com