дом Акценти Горещата блондинка, която открадна сърцето на Джейсън Стейтъм

Горещата блондинка, която открадна сърцето на Джейсън Стейтъм

158
0

Сексапилната Роузи Хънтингтън-Уайтли e родена на 18 април 1982 г. в Плимът, Великобритания. Тя е модел, ангел на Victoria’s Secret, актриса и годеница на екшън звездата Джейсън Стейтъм.

Красавицата израства във ферма в Тависток, Девън. В училище често търпи подигравките на съучениците си заради двойната фамилия, малкия бюст и плътните устни.

През 2003 година, докато учи в колежа в Тависток, е забелязана от Profile Model Management. Първата й фотосесия е на 16 за реклама на Levi’s. От 2006 година е един от ангелите на Victoria’s Secret.

Роузи Хънтингтън-Уайтли и 20 години по-възрастният от нея Джейсън Стейтъм се сгодиха през 2016-а след продължила шест години връзка. Двамата се запознаха на снимачната площадка на филма “Трансформърс 3: Тъмната страна на Луната”. През юни 2017 година двамата станаха родители на момченце.  https://dariknews.bg/

Истинската Роузи Хънтингтън-Уайтли

Животът й раздаде щастлива ръка, но играта, която тя играе с него – игра на упоритост, стратегия и фокус – наистина осигури нейната печеливша серия. Кейти Мълой среща модела и бизнес магната

ОТ КЕЙТИ МЪЛОЙ

„Но тогава имаше седмици, в които…“

Роузи Хънтингтън-Уайтли разказва за някои от по-трудните дни от последните 12 месеца, когато гласът й заглъхва леко, преди да се изкачи до почти писък, а неясна бъркотия от ругатни надничат приятно от неправдоподобно перфектната й уста. След което тя свива рамене: „Трябва просто да отидете и да се заключите в банята или да си налеете много голяма чаша вино в края на нощта. И просто си е така. Това е истинско и това е животът и няма да го захаросвам.

Тя казва това по време на разговор в Zoom късно сутринта, средата, наложена от блокирането, палитрата, изцяло подходяща за Роузи . Тя носи пуловер с овесени ядки , който е подозрително подобен на бежовата стена зад нея, гол с изключение на няколко контакта и захвърлен махагонов стол за хранене. Тя носи лек бронзант и гланцирана нацупка, а косата й е прибрана назад на висок кок. Всичко това е много подходящо за супермодела/предприемача/33-годишната майка на дете, която наистина съществува в свят на сдържана, луксозна неутралност. Всички цветове и съблазън са запазени за фотосета и червения килим.

Вижте нейната емисия в Instagram, вкусна комбинация от селфита в гардероба, интериорно вдъхновение и уроци за красота – или изображенията, направени за нейния уебсайт за красота, Rose Inc. Нейният дом, нейният гардероб, дори лицето й – кремаво и безупречно и недостижимо скъпо. Всички на учтиво разстояние. Красиво пазен живот без бъркотия: подбран, разбира се, но никога не е имало причина да смятаме, че е нещо по-малко прелест от кратките проблясъци, които тя позволява на света да получи.

Но животът на никого не е напълно прекрасен в момента. Всички отново сме луди, безочливи и заключени. Когато говорим, все още чакаме пролетта. Проблясъци на зимно слънце върху изненадващ сняг, статистически данни за ваксини и откривания отвъд Атлантическия океан са късчета светлина в мрака. Но, все пак, досега е било измама, нали? Въпреки това, което си мислите, Роузи не е имунизирана да го почувства. „Не мога да кажа, че всичко е перфектно през цялото време – не е“, казва тя за затворения живот с актьора и продуцент Джейсън Стейтъм. „Но ние се натоварваме и се повдигаме един друг, когато трябва, и се викаме един друг за нашите глупости.“

Роузи Хънтингтън Уайтли интервю elle uk

КУЕНТИН ДЖОУНС

Тя също така е наясно, че нашите индивидуални борби са относителни. „Има много публични личности, които говорят за това, че „Всички сме заедно в това“, казва тя с въртящи очи. „Може да изпитваме едни и същи обстоятелства, но вие сте в имението си в Бевърли Хилс с басейн и частни учители и очаквате някой, който е в общински апартамент, който се справя с неописуемо количество нещастие, да повярва, че „Ние сме всички в това заедно?!“

Не мога да кажа, че всичко е перфектно през цялото време – не е така

Но все пак, казва тя, няма смисъл да се преструваме, че не е имало ниски точки. Това е отчасти причината, поради която тя е току-що от бягане в местния си лондонски парк; нейната нова физическа и психическа терапия сега, когато фитнес залите са забранена зона. Тя, Стейтъм и тригодишният им син Джак се прибраха в Обединеното кралство миналия август. „Винаги съм искал да отгледам децата си в Обединеното кралство, за да се образоват тук.“ Защо? „Няма много смелост в Ел Ей“, казва тя.

Явно досега сутринта за Роузи е била нормална. Стейтъм, един от естествените ранобудници в живота, беше буден в някакъв безбожен час. „За него сутринта е свещено време. Съгласен съм! Това е свещено време да спите повече“, казва тя. „Честно казано, ако можех да променя едно нещо в себе си, то щеше да е, че бях ранобудник без усилие, човек, който просто изскача от леглото. Лесно бих могъл да спя до 9 сутринта, ако не настроя алармата си – до 11 сутринта в Обединеното кралство, тъй като в момента е толкова тъмно.“

Вместо това тя става около 7:30 сутринта – „Ако имам късмет, Джейсън ще ми донесе матча лате в леглото“ – и закусва с Джак, преди да го заведе до детската стая и да се отправи към парка „за хубаво бягане на 5 километра с подкаст на ‘. Тази сутрин тя слушаше гуруто на самопомощта Тони Робинс – неговият мотивационен стил е чантата на Роузи. „Аз съм голям привърженик на творческата визуализация и проявление и фокусиране и прилагане на огромно количество действия, за да получавам неща в живота“, казва тя. Кариерата й е доказателство за това от момента, в който отвори жълтите страници, за да намери първия си трудов опит в агенция за модели.

Роузи Хънтингтън Уайтли интервю elle uk

КУЕНТИН ДЖОУНС

Ако приемете, че позлатеният живот и късметът – според съобщенията тя има приблизителна нетна стойност от £20 милиона – току-що са паднали в скута й, благодарение на това лице, съчетано с това тяло, вие сте несправедливи (въпреки че, да – беше огромно предимство… „Колебя се да кажа, че съм работила наистина, наистина усилено, имала съм толкова много късмет и работата ми ме възнаграждава по толкова прекрасен начин“, казва тя). Тя може да говори на езика на мемите в Instagram, породени от индустрия за самоусъвършенстване за милиарди лири, но етосът е бил там много преди Робинс и неговите рекламни листовки да го опаковат и да го продадат на масите: „Майка ми се заби в мен от млада възраст, която животът не ти поднася в чиния. Може, но това е, ако имате късмет. И дори тогава трябва да работите наистина усилено, за да сте сигурни, че нещо друго ще дойде на пътя ви. Тя научи всички нас на това, но особено мен и сестра ми.

предварителен преглед на Роузи Хънтингтън-Уайтли отговаря на въпроси от своите приятели-знаменитости

Ах, генетично щастливите Хънтингтън-Уайтли: нейните майка и баща, които все още са заедно и все още живеят в малката ферма в Девън, където е отгледана; брат Тоби, който е PT и от време на време модел; и сестра Флорънс, която, след като е прекарала голяма част от двадесетте си години, работейки в „нормалния свят“, сравнително наскоро се занимава с моделиране с повече удоволствие.

Тя се притеснява да говори твърде много за братята и сестрите си от страх да не „канибализира успеха им“, но често споменава простотата на тяхното детство. Дни, прекарани в чорапи при всякакви метеорологични условия. Двойното име и аристократичната красота наистина ви карат да се съмнявате в това, но въпреки че в родословното дърво преди няколко поколения има благородство, тя не идва от изключително богатство. „Не се качих на самолет, за да пътувам в чужбина, докато не бях на 16“, казва тя.

Роузи Хънтингтън Уайтли интервю elle uk

КУЕНТИН ДЖОУНС

Тя отиде в местното държавно училище: „Мисля, че родителите ми имаха избор – да имат малко земя и малко животни и зеленчукова градина или да живеят в много по-малка къща и да ни изпратят в частно училище. Ние наистина изживяхме тяхната мечта по някакъв начин. Тя не казва това с негодувание, явно го цени.

Тя се съгласява, когато я питам дали е търсила същия вид стабилност – подсъзнателно или по друг начин – от доста ранна възраст. „Винаги съм се чувствал, може би, склонен да имам тази стабилност за себе си у дома и да направя това да работи – защото не става без… не винаги е лесно нещо само по себе си, разбирате ли? Така че това е ангажимент, който поемаш и към който се връщаш. Дали добре документираният опит на Стейтъм може да е бил част от обжалването? Сравнителна безопасна почва сред плейбоите и хищниците на Холивуд?

Спомням си, че на следващия ден се обадих на моя приятел и просто си казах: „Уау, той толкова неочаквано не е този, за когото си мислех, че ще бъде“

„Фактът, че току-що спомена това, ме накара да си спомня първата вечер, когато го срещнах и прекарах време с него. Спомням си, че на следващия ден се обадих на моя приятел и просто си казах: „Уау, той толкова неочаквано не е този, за когото си мислех, че ще бъде. Той е толкова твърд и скромен, той е наистина забавен, харизматичен и енергичен.“ Всичко това бяха неща, които просто не очаквах от него и това, което ме привлече към него.

Все още е така, казва тя. — Той знае стойността на един паунд. И той разбира какво носи упоритата работа… Той не действаше, докато не навърши трийсет години, така че имаше тази голяма част от живота, в която беше художник и декоратор и беше на вратата на клубове и беше на пазарен щанд, търговия…“ Тя се смее на факта, че когато казваше на американците, че Стейтъм е пазарен търговец, те предполагаха Уолстрийт, а не Дептфорд Хай Стрийт. „Значи той има тази истинска основа и аз обичам факта, че ще предаде това и на нашето дете.“

Роузи Хънтингтън Уайтли интервю elle uk

КУЕНТИН ДЖОУНС

Тя не се дразни, когато разговорът се насочи към личното, въпреки че всички знаем, че тя и Стейтъм имат доста твърди граници в тази област. Тя изглежда е открила сладкото място между реалния живот и славата и е щастлива да остане в него, благодаря ви много. „Наистина не искам да бъда по-изложена, отколкото съм в момента“, казва тя. „И нямам представа как ме възприемат хората. Някои хора може да кажат, че съм доста личен. Но чувствам, че съм наясно с това, което съм готов да споделя, и намерих място, където се чувствам наистина комфортно с това, което не ми позволява да бъда изложен по начин, който не бих могъл за управление на, това, [тя търси точната фраза] …бърборенето.’ През десетилетието, откакто са заедно, е имало забележително малко „раздумки“ за нея и Стейтъм. Преди всичко, защото те така искат. Но също така и защото, схващате усещането, всичко се уреди доста бързо – необичайно, като се има предвид, че тя беше само на 23, когато го срещна.

Никой не би могъл да обвини Хънтингтън-Уайтли, че не е направила нещата да се случват за себе си – такава е широтата на нейните бизнес интереси заедно с договорите й за моделиране, че дори тя вече не знае как да се определи. Настоящият й списък с проекти включва нейното деветгодишно сътрудничество с Marks & Spencer – връзка, която тя инициира, преминавайки от доходоносно, но некреативно „лице на“ до проектиране на собствена гама. Това беше ход, който обърна съдбата на марката. През последните девет години от нейната гама са продадени 17 милиона сутиени, бикини и активни облекла. Предполагам, че е било интересно, вероятно рисковано, движение през 2012 г. да влезеш в леглото с марка от високата улица, когато висшата мода току-що се е обадила. Тя не е съгласна: „Marks & Spencer притежава една трета от пазарните продажби на бельо в Обединеното кралство – това е феноменална статистика. Трябва да се възползвате от възможността, когато се появи, и да нямате преувеличена представа за това кой сте и какви права имате. И мисля, че това спира много хора.

Роузи Хънтингтън Уайтли интервю elle uk

КУЕНТИН ДЖОУНС

Тази пролет предстои нейната първа колекция обувки, създадена за занаятчийската италианска марка обувки Gia Couture – лятна версия на нежно секси сандали и би трябвало да са елегантни обувки (които по някакъв начин са всичко друго, но не и) – всичко това в характерния за Хънтингтън-Уайтли меки земни тонове. И тогава, разбира се, има Rose Inc, платформата за красота, която тя разработи през 2018 г., някога приветствана като Goop за любителите на грима, но постепенно претендира за пространството сама по себе си. „Сигурна съм, че няма да е изненада, въпреки че все още не съм говорила за това публично, че пускаме продукти за грижа за кожата и козметика – вероятно в края на август или септември тази година“, казва тя.

Тя няма да навлиза в подробности по отношение на отделните продукти, но ще има акцент върху „чистата красота“. Тя говори за прилагането на „нахален подход“ към биотехнологична компания в Сан Франциско, която произвежда сквалан, подхранваща съставка за грижа за кожата, извлечена от захарна тръстика. Чрез патентован и устойчив процес на ферментация, то е в процес на промяна на играта, заменяйки търсенето от други източници като масло от черен дроб на акула. Очевидно има страст, която я отвежда в плевелите на нейните проекти.

„Обичам трансформиращата природа на красотата и грижата за кожата. Като човек, който е имал склонна към акне кожа през целия си живот, продуктите за грижа за кожата са много важни за мен. Винаги има нещо, което се смята за несериозно и повърхностно в красотата и грима. И аз съм добре с това, но когато наистина го погледнете, тези малки [трансформации] в деня на някого наистина могат да се натрупат, за да направят голяма разлика.

Роузи Хънтингтън Уайтли интервю elle uk

КУЕНТИН ДЖОУНС

Нейният план винаги е бил да бъде нещо повече от модел. „Спомням си, че много рано един мой резерватор ми каза: „Роузи, моят единствен съвет към теб би бил да се увериш, че си спестиш парите и да се върнеш на училище в някакъв момент, защото е повече от вероятно да успееш“ няма да работиш в средата на двайсетте си.“ Тя започна да мисли стратегически, когато чувството на неудовлетвореност от това, че е безгласният, обикновено най-малко влиятелният човек в стаята на снимките за модели започна да я съсипва. „Щях да отида на кастинг, да покажа на някого моето портфолио и след това просто да чакам обратното обаждане. И това не ми хареса. И така постепенно, от ранните ми двадесет, започнах да намирам начини да си бъда като: „Е, как мога да върна малко контрола тук и какво мога да вложа?“ Наистина, това беше след като Victoria’s Secret отхвърли предложението й за по-задълбочени работни отношения, че тя се обърна към Marks & Spencer.

С напредване на възрастта ще отблъсквам всякакви идеи, че трябва да бъда или да изглеждам по определен начин.

Сега, като жена с 18 години опит в индустрията, тя е решена гласът й да бъде чут. Сътрудничеството е нейната девиз; настояване, което очевидно е било погрешно тълкувано в миналото: „Спомням си, че правех интервю и някой ме попита: „Ти маниак на контрола ли си?“ И бях изненадан от това, защото си помислих, Не, никога няма да се смятам за маниак на контрола . Всъщност обичам хората около мен да излагат своите неща на масата, не обичам да управлявам хората на микроскоп, но дълбоко в себе си вярвам, че вие ​​контролирате собствената си съдба, собственото си настроение, собствения си успех.

Наистина, от 90-те минути, прекарани в разговор в Zoom, не усещам никаква „откачалка“. Преди интервюто нямаше никакви уговорки. Тя е спокойна, безценна и топла.

Роузи Хънтингтън Уайтли интервю elle uk

КУЕНТИН ДЖОУНС

Когато я питам за отношението й към остаряването, тя се смее на себе си: „Винаги са ме привличали хора, които са малко по-възрастни от мен… очевидно“, казва тя с кисела усмивка, намеквайки за, предполагам, 20-те -годишна разлика във възрастта между нея и Стейтъм. Тя казва: „Като човек, който е изградил много, ако не и целия си бизнес върху това да изглежда по определен начин, може да дойде момент, когато отговорът ми на това наистина е съвсем различен, но все още съм на 33 – така че започвам да виждам фини бръчици и може би нещата не стоят там, където са били преди бебето, но съм добре с това, мога да го накарам да работи. Разбира се, познавам себе си и с напредване на възрастта ще отхвърля всякаква идея, че трябва да бъда или да изглеждам по определен начин.

„Майка ми ще ви каже, че никога не съм обичала да ми казват какво да правя. И сега го виждам със сина си. И Джейсън е същият, защото той е човек, който контролира много и вероятно от това понякога идват търканията в отношенията ни – и двамата сме невероятно своенравни. И сега имаме това тригодишно своенравно малко момче, така че със сигурност може да бъде борбен в нашето домакинство.

Може би “твърдостта” не е нещо, което Роузи все пак ще намери, като се върне в Лондон. Стоманена, твърда и твърда в своите вярвания, истинската смелост съществува дълбоко в нея, където и да я отведе животът.

Броят на ELLE от април 2021 г. излиза на щандовете на 4 март 2021 г.

Роузи Хънтингтън Уайтли Интервю с elle Великобритания
https://www.elle.com/