Чужденец е в болница, непълнолетен от Стамболийски го нападнал в Пловдив

0
67


Жител на Буково пребил свой съселянин, мъж от Съединение е прорязан от свой роднина

Непълнолетен жител на Стамболийски е заподозрян за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди, съобщиха от полицията.

Около 19 ч. вчера в дежурната част на Четвърто районно управление в Пловдив постъпил сигнал от гражданин, който станал свидетел как на ул. “Капитан Райчо” в областния град момче ударило в лицето непознат минувач без видими причини. Пристигналият веднага на мястото екип установил, че извършителят е тийнейджър от Стамболийски. Потърпевшият от агресията му – 23-годишен чужденец, е настанен в болница за лечение. По случая е образувано досъдебно производство.

На два сигнала за възникнали скарвания с пострадали участници реагирали в неделя служителите на реда. Около 7,30 ч. автопатрул на районното в Първомай бил насочен към село Буково, където местен жител нанесъл побой с твърд предмет над свой по-възрастен съсед. След медицински преглед пострадалият е освободен за домашно лечение. Нападателят е задържан за срок до 24 часа, образувано е досъдебно производство.

Същия ден в управлението в Труд постъпила информация от пловдивска болница, където помощ потърсил мъж от Съединение с порезна рана на едната ръка. При последвалите полицейски действия е изяснено, че нараняването получил при физическа саморазправа с негов родственик. По случая е започната проверка.





Източник 24часа