Тен Хаг: В Премиър лийг няма лесни мачове

0
120

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг призна, че отборът му не се е представил на очакваното ниво в мача срещу Уулвърхамптън. “Червените дяволи” стартираха сезона в Премиър лийг с минимален успех, но съперникът им отправи цели 23 удара. Подобно нещо не се беше случвало на “Олд Трафорд” от 2005 година, когато Челси нанесе 25 изстрела към вратата на Юнайтед

“Способни сме да играем по-добре. Но победихме и сме доволни. Съперникът игра много агресивно и трябваше да се приспособим. Борихме се за трите точки. В Премиър лийг няма лесни мачове, най-малкото сме очаквали такъв срещу Уулвс. Те са сериозен отбор и ни накараха доста да се потрудим. Надявам се в следващите двубои да покажем по-качествен футбол”, сподели Тен Хаг. 

“Доволен съм от дебюта на Андре Онана. Той беше спокоен и направи важни спасявания. Когато в края на мача Калайджич изскочи срещу него и Онана излезе, за да избие топката, имахме късмет, че съдията не отсъди дузпа. Според мен нарушение нямаше, но това беше ситуация, в която съдията можеше да вземе и друго решение”, коментира нидерландецът. 

Мейсън Маунт игра добре. Той направи това, което се искаше от него”, добави наставникът на Манчестър Юнайтед.

Carlsberg “Домът на Феновете” е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Източник