Стефани Маринова от Студио „Сарандев“ с видеоклип към песента „Страх от самота“

0
618
Един изцяло младежки продукт направи своята премиера снощи в 17 ч. в YouTube – видеоклипът на Стефани Маринова от Студио за поп-рок певци „Сарандев“ при Младежки център – Добрич, в който тя представя кавър на песента „Страх от самота“: https://www.youtube.com/watch?v=xKuFcrS0aJY
Видеото е дело на Дарен Стоянов – ученик от 12 клас на Частна гимназия „Райко Цончев“ – Добрич. Аудио записът на песента е реализиран в звукозаписното студио на Младежки център.
В оригинал песента „Страх от самота“ се изпълнява от поп звездата Михаела Маринова, която е автор на текста и музиката на парчето, а аранжиментът е на Евгени Димитров.
За Стефани Маринова поп пеенето продължава да бъде вдъхновение и стимул за творческа изява, но не и път за професионална реализация. Талантливата добричлийка понастоящем е студентка втори курс по Международно право в Грьонинген, Нидерландия. Вече година учи онлайн и си е в Добрич, заради пандемията. Това е добра възможност да продължи заниманията си по пеене в Студио „Сарандев“ в нейния „втори дом“ – Младежки център – Добрич.
Изработването на видеоклип към песента „Страх от самота“ и публикуването му в YouTube е сбъдната мечта за Стефани! Желаем ѝ успех и все така упорито да преследва мечтите си!