Овен

Разположението на планетите през тази седмица повишава апетита ви за риск. В същото време започвате да поемате рискове дори в онези периоди и в ситуации, в които такава „смелост“ не е необходима.

Сега е подходящо време за смели действия, но трябва ясно да осъзнавате рисковете, възможните загуби и последствията от определени ваши действия. Само в този случай, дори и да направите грешка в изчисленията си, резултатът ще бъде поне очакван за вас.

През тази седмица Овните също трябва да бъдат повишено внимание при пътуване и да станат по-внимателни при работа с механични устройства и оборудване. Струва си да изключите от живота си участието си в хазартни игри, както и случайни връзки от интимен характер.

Телец

Тази седмица няма да е най-добрият период за учене. Сега за Телците ще бъде по-трудно да усвоят нови знания и опит; те могат да бъдат разсеяни или от желание за почивка и релаксация, или от много заетост на работа.

Седмицата може да донесе и разногласия с учители и неразбиране помежду си. Общуването с религиозни фанатици и представители на секти през тази седмица също е крайно нежелателно.

Сега вашата идеологическа позиция може да бъде разклатена, тъй като през този период сте по-податливи на внушения и в резултат на това може просто да станете жертва на измамници, които се крият зад религията. В трудни и противоречиви ситуации по такива въпроси потърсете съвет от съпруга си, това ще ви помогне да избегнете значителни проблеми.

Близнаци

През тази седмица Близнаците може да открият, че преследването на плановете им и постигането на целите им се превръща в по-сложна процедура, придружена от допълнителни пречки.

През този период звездите ви съветват да избягвате всякакви конфликти и кавги с ръководството, тъй като дори незначителни разногласия могат да ви накарат да загубите доверието на влиятелни хора с всички произтичащи от това последствия.

През тази седмица обаче трябва по-често да поемате отговорност и да разбирате всички последствия от действията си. Сега можете да станете смели и решителни, но се опитайте да не засягате чуждите интереси и не провокирайте конфликти. По този начин можете да изживеете тази седмица без значителни инциденти.

Рак

Разположението на планетите през тази седмица може да създаде значителни пречки при осъществяването на вашите планове, особено ако това изпълнение изисква намеса или подкрепа от други хора.

Не се препоръчва на Раците да създават нови планове през този период; трябва да внимавате дали членството в клуба или организацията изисква да правите някакви материални дарения.

Ако е така, тогава си струва да отложите присъединяването към такава асоциация. Но сега можете да срещнете повече от достатъчно нови другари, които споделят вашите вярвания. Това може да доведе до създаване на нови приятелства. Не забравяйте обаче, че сега те може да се интересуват от вас по егоистични причини.

Лъв

Вътрешните съмнения и противоречия през тази седмица могат да развалят настроението ви. Сега е важно да се опитате да разберете причините за това, което се случва с вас, да се потопите малко във вътрешния си свят (по-подробното му изследване сега може да е опасно).

Неясните преживявания в крайна сметка може да се окажат небезпочвени, но във всеки случай проблемите ще възникнат само поради погрешни решения. Сега ще бъде по-трудно да се отпуснете и да се отпуснете; постоянната работа и разсейващата комуникация ще ви попречат да направите това.

Лъвовете трябва да прекарват повече време насаме със себе си, да се опитват да разберат истинските цели на живота си или поне да изяснят съществуващите. През тази седмица не трябва да допускате никакви крайности, например не се фокусирайте само върху духовното развитие или само върху материалния растеж.

Дева

През тази седмица звездите съветват Девите да намалят собствената си активност и да се стремят да не правят груби изказвания. През това време действията ви може да станат прибързани и да се съобразяват само с вашите собствени интереси.

В днешно време може би по-често ви обвиняват, че сте егоист и, трябва да се отбележи, не без основание. Конфликтите също се увеличават и рискът от нараняване се увеличава. Вашите приятели и съмишленици могат да ви помогнат сега.

Опитайте се да не вземате чисто индивидуални решения, а се консултирайте с приятелите си какво да правите в дадена ситуация. Сега съветите от вашите приятели ще ви помогнат да погледнете по-обективно на ситуацията и ще ви позволи да избегнете сериозни грешки и грешни изчисления.

Везни

Разположението на планетите през тази седмица може да доведе до затруднения във финансово отношение. Сега може да вземете неправилни, понякога твърде прибързани решения за това как да инвестирате или харчите собствените си спестявания.

Не се изключва проявата на екстравагантност. Трябва също да се отбележи, че през този период парите ще бъдат по-трудни за Везните от обикновено. За да ги получите ще трябва да положите повече енергия и усилия. Но интуицията ви сега ще се засили.

Тя е тази, която ще ви помогне да вземете правилните решения по финансови въпроси; важно е само да я слушате. Тази седмица е добра за приятна, пасивна, но същевременно комфортна почивка. Сега сте склонни към преразход на енергия, а почивката и релаксацията ще ви помогнат да възстановите силите си, за да постигнете нови висоти.

Скорпион

През тази седмица ще забележите, че общуването с хората ще ви бъде много по-трудно от обикновено. Кавгите могат да възникнат почти от нищото;

Подобна позиция обаче едва ли ще помогне за разрешаването на противоречията, а само ще ги изостри. Звездите съветват Скорпионите през този период да избягват да участват в спорове, които не са важни за вас, а важността да се определя обективно, а не субективно. През тази седмица трябва да сте и с повишено внимание по пътищата, особено при шофиране на собствен автомобил.

За да подобрите ситуацията, изучавайте етиката, основите на бизнес и ежедневната комуникация и препоръките на психолозите. Това ще помогне за по-плавното и хармонично изграждане на комуникацията не само през тази седмица.

Стрелец

През тази седмица трябва много внимателно да обсъждате всички проблеми в семейството, тъй като всякакви разногласия сега могат да доведат до сериозни кавги и конфликти. Това не е най-добрият период за установяване на отношения с роднини.

Сега вашите възгледи за живота и вашата позиция може да не съвпадат с позицията на останалите членове на вашето семейство и няма да има желание за компромис от ваша страна. Поне се опитайте да не увеличавате напрежението на ситуацията.

Стрелецът не трябва да позволява на близките ви да се намесват в личните и бизнес отношенията ви, тъй като тяхната намеса едва ли ще има положителни последици. През тази седмица ще успеете да стабилизирате финансовото си състояние; идеите и плановете ви по този въпрос ще бъдат ефективни.

Козирог

Разположението на планетите през тази седмица предполага, че ще станете по-приключенски настроени и също така по-малко предпазливи. Затова звездите не ви препоръчват да участвате в различни приключения през тази седмица.

Трудностите сега могат да бъдат свързани с участието ви в хазартни игри и лотарии; през тази седмица не можете да се надявате на късмет във финансови дела, още по-малко на късмет в хазарта. Вашата любов към любовта също ще се увеличи и склонността ви да имате случайни връзки ще се увеличи.

Но такива връзки могат да доведат до проблеми, дори ако в момента нямате постоянен партньор. Козирозите се съветват да се ограничат до флирт, леки романтични срещи и комуникация, не трябва да насилват развитието на отношенията, особено в интимния план.

Водолей

През тази седмица може да почувствате повишено напрежение на работното място. Сега вероятността от увеличаване на натоварването и броя на вашите отговорности се увеличава и работата ще стане малко по-трудна, включително поради факта, че ще се разсейвате по-често.

За Водолеите е важно да се опитате да се концентрирате и да вършите само работа, която знаете и можете. Не са изключени някои здравословни затруднения. Вероятността от развитие на настинки се увеличава.

Предотвратяването на такива заболявания с народни средства през този период може да бъде доста ефективно. През тази седмица можете да се занимавате и с битови и семейни въпроси, можете да планирате извършване на общо почистване и друга домакинска работа.

Риби

Най-напрегнатата сфера в живота ви през тази седмица ще бъде сферата на личните отношения. Сега може да забележите, че в една връзка сте спрели да вземате предвид интересите на партньора си и сте се фокусирали повече върху собствените си цели. Това може да е една от причините за несъгласието.

Втората причина за конфликт може да бъде намесата на вашите роднини в личните ви отношения или дори натиск от тях. Не се препоръчва да допускате това сега, тъй като това може да подкопае стабилността на връзката ви.

През тази седмица Рибите трябва да внесат повече романтика в живота си, да обърнат повече внимание на децата си и да прекарват време заедно с тях. Това също е добър момент да отидете на ресторанти с любимия човек или да планирате забавни дейности с половинката си.