Юстина Градек в момента е един от най-търсените от бизнеса и сърфиращите в Инстаграм и Гугъл полски модели.

Модел е на бельо, позирала е за марки като Alles и се появява в мъжки списания като CKM. Известна е и с това, че се бори с феновете като момиче на ринга за полската организация за бойни изкуства Konfrontacja Sztuk Walki.

След като се съблече в страниците на вестника, тя беше също толкова нетърпелива да го направи в своя Instagram. Нейните (обикновено) полуголи снимки бяха доста популярни в мрежата и бързо спечелиха няколкостотин хиляди последователи. Поради тази причина тя дори се появи във „Въпросът за закуска“. В програмата тя говори за трудностите да бъдеш „инстамодел“.

Преди да добие слава, учи в Школата по компютърни науки и умения в Лодз, Полша.

Тя е един от най-популярните модели на Instagram в Полша, споделя своя личен живот и професионална работа с  близо 1 милион  последователи.

Юстина Градек постепенно се превръща във влиятелна личност не само в модния свят, а и в обществения живот на родината си Полша.

Повелителката на мокрите сънища на хиляди мъже е родена на 18 август 1983 г. в Лодз, Полша. Тя е професионален козметиколог. Супермоделът поддържа изключително тяло, Градек е висока 173 см.

Амбициозното момиче доби известност, когато се оказа, че се среща с Philipp Plein, популярен дизайнер, любител на злато, черно и кристал. Юстина Градек се появи заедно с Philipp Plein на престижните награди GQ в Лондон.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  10. РИБОЛОВ
  11. ГЮВЕЧ
  12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  13. България – Китай 中国保加利
  14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

  1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА