Цветан Цветанов – с най-много номинации за водач на листата на партията в Добрички многомандатен район

Председателят на Политическа партия „Републиканци за България“ Цветан Цветанов и неговият заместник Павел Вълнев вчера откриха официално офиса на партията в Добрич. Те се срещнаха с членове на политическата формация от областта и представиха намеренията на партията в предстоящата предизборна кампания пред журналисти.

„За държава с правила“ е слоганът на „Републиканци за България“ за предстоящите избори, стана ясно от изложението на Цветан Цветанов, който поясни, че Републиканци за България искат да променят правилата, искат нормалност, а не агресия.

Твърдо политическо убеждение на ръководството и членовете на партията е, че българите трябва да си върнат държавата, която според думите на Павел Вълнев е „като безпилотен самолет“ и се управлява „от една джипка“, от която безогледно се хвърлят пари…“.

„Сега е моментът българите да осъзнаем, че има алтернатива“ , сподели пред журналистиЦветанов и подчерта желанието на Републиканци за България да бъде даден „хоризонт на избирателите“.

Той изтъкна факта, че партията първа е започнала да представя секторните си политики в областта на върховенството на закона, земеделието, електронното управление, спорта и младежките дейности, като и по отношение на външната политика.

Приоритет на ПП „Републиканци за България“ ще бъде едно ново управление, поверено на способни хора и безусловното използване на потенциала на образованите млади българи, които да направят така, че нещата да се случват прозрачно, а законодателната власт да може да коригира изпълнителната.

Трябва упорито да се работи за промяната, която така и не е настъпила през изминалите 30 години, подчертаха ръководителите на партията и цитираха поредица от неправилни управленски решения по отношение на бизнеса и социалната политика в България.

„Републиканци за България” търсят и ще търсят диалог с всички съсловни организации, за да могат да бъдат полезни на бизнеса“,  стана ясно още от срещата.

„Наглост е да се хвалим колко добре се справяме с кризата“, подчерта Цветан Цветанов.

„Страшното ще дойде след пандемията, тъй като парите, които Борисов харчи сега, ги няма в приходната част на бюджета… Тежко и горко на наследниците на сегашното управление, защото всяко следващо ще поема активите и пасивите на предходното, но в този случай активи просто няма да има“, подчерта Цветан Цветанов.

По отношение на предстоящите избори ръководителите на „Републиканци за България“ изразиха оптимизъм в способността на българите да мислят и да търсят алтернатива.

„При нас са хората, които искат промяна“, подчерта Цветан Цветанов и сподели, че в “Републиканци за България” членуват и граждани, които се чувстват излъгани, предадени, а „за съжаление, някои – дори продадени“. Но трябва обединение и мобилизация на хората, които искат един по-добър утрешен ден за България и за своето населено място“, стана ясно от думите на Цветанов, освен това трябва много сериозно да се следи и да се противодейства на евентуални манипулации или фалшификации в изборния процес.

„Трябва да се работи за създаване на структури и най-вече – за обсъждане и решаване по места на наболелите за всяко селище и всяка област проблеми“.

Към трезво мислене и градивни политики за хората призова председателят на партията съмишлениците в Добрич.

На срещата вр. и.д. областен координатор на Републиканци за България Николай Милков обяви, че най-много номинации за водач на листата в Добрички многомандатен избирателен район е събрал Цветан Цветанов и обеща в най-скоро време “Републиканци за България” да бъдат готови с листата си.