ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Данаил Караджов – организационен секретар на ГЕРБ – Балчик, с пожелания за здраве, успехи в добрите начинания и много ентусиазъм в работата за хората от Белия град!

РОЖДЕН ДЕН празнува утре Кристина Димитрова. Да е здрава, да успява във всичко добро, което си науми и в живота й да цари хармония, желаем на дамата ние от НДТ!

ЗДРАВЕ и СИЛА желаем от сърце на Савина Петрова – двигателят на рекламна агенция „ЕОС“, която има рожден ден на 20 февруари. На прекрасната дама, която с гордост наричаме свой приятел, желаем още да успява във всичко хубаво, с което се заеме!

ПОЗДРАВИ от Добрич изпращаме за предстоящия на 20 февруари рожден ден на Светлана Борисова – съдия от Върховния административен съд, която е наша съгражданка. Здраве, много успехи в професионален план и много щастие – в личен, желаем ние от НДТ. И разбира се – да съди мъдро и справедливо!

РОЖДЕНИЧКА на 21 февруари е Ирена Баирова – директор на Регионална дирекция „Социално подпомагане“. Да е здрава, да има много поводи да се усмихва, да продължи да ръководи с размах трудния сектор, който й е поверен и да се радва на много успехи, много щастие и много искрени приятели желаем на дамата ние от НДТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН в аванс казваме на ексдепутата Румен Иванов, който празнува в неделя, с пожелания за здраве и успехи в добрите му начинания!

В АВАНС честитим рождения ден на агробизнесмена Иван Иванов, който празнува на 21 февруари. Здраве, богат урожай и много осъществени добри намерения желаем ние от НДТ!

РОЖДЕНИЧКА на 21 февруари е Росица Стоянова – общински съветник от МК ГЕРБ(СДС) в Генерал Тошево. Здраве, много поводи за усмивка и много успехи в работата за хората от добруджанската община желаем в аванс ние от НДТ!

ИМЕН ДЕН в неделя празнуват всички с имената Евстати и Евстатия. Нека са здрави и нека всичко добро, с което се заемат, получава небесна подкрепа!

ОТ СЪРЦЕ честитим в аванс рождения ден на доц. Ташо Ташев, който празнува на 22 февруари. Бъди здрав, бъди все така добросърдечен, продължавай да твориш и се радвай на много успехи, на уважение и на много щастие – казваме на доц. Ташев ние – неговите приятели от НДТ!

РОЖДЕН ДЕН празнува на 22 февруари Димчо Маринов – юрист Община Добричка. За здраве и много успехи в добрите му начинания са пожеланията на екипа на НДТ!

НА ЦЕЛИ 13 години става в понеделник едно очарователно момиче – Симона Георгиева. Здраве, шестици и много прекрасни приятели й желаем ние от НДТ. А най-много целувки Симона, разбира се, ще получи от мама Даниела, баба Кинче и дядо Марин, които безкрайно я обичат!

YOU (YOU ARE THE ONLY ONE) – (LYRICS)

 

Мая Нешкова – Честит рожден ден

Chris DeBurgh – Lady In Red