• След бала на Института за костюми всички знаменитости си тръгнаха за афтърпартито. Най-шумното и звездно събитие за вечерта обаче беше партито, организирано от Cardi B в хотел Mark в Ню Йорк.

 

 

 

Карди Б

След такива мащабни събития винаги има шумни партита. И главният домакин на едно от тези партита тази година беше Cardi B. Певицата посрещна гостите на FWRD & Revolve в богато алена корсетна рокля Silencio с дръзко деколте, обемна декорация на ханша и цепка на гърба.

Ирина Шейк

Ирина Шейк

Ирина Шейк бе една от първите забелязани на входа на хотела. Красавицата, която блестеше на събитието в луксозна рокля, ръчно избродирана за нея с 84 хиляди кристала Сваровски, само леко промени визията си. Тя носеше снежнобяло мини в стил бельо от същата марка с ажурен корсаж и мрежа от перли и черен найлонов чорапогащник с лъскави сандали, но бижутата от бяло злато с диаманти, които носеше на килима в музея Метрополитън и нейните прическата остана същата. Гримът на топ модела беше леко освежен, като вместо наситено червило в цвят вино сложи нюд гланц за устни.

Крис Хэмсворт и Рита Ора

Крис Хемсуърт и Рита Ора

Рита Ора и Тайка Вайтити

Рита Ора и Тайка Уайтити

Не след дълго Рита Ора се преоблече за партито. На тепиха певицата бе една от тези, които избраха да се разголят. И не много неуспешно. Певицата се появи във визия по поръчка на Marni: по-голямата част от тялото й беше покрито с найлонов гащеризон, който развали целия тоалет. И звездата пристигна на афтърпартито отново с него. Само „върхът“ беше различен. Този път нищо не покриваше гърдите й, а другата част беше скрита зад големи разноцветни цветя, висящи на нанизи от мъниста.

Доджа Кот и Гурам Гвасалия

Доджа Кот и Гурам Гвасалия

Котката Доджа, която така активно рекламира появата си на бала на Costume Institute и в крайна сметка разочарова всички, реши, че е време за истински „голи“ тоалети. Тя смени мократа си нощница с прозрачен найлонов комплект Vetements, състоящ се от чорапогащник и горна част. Изглежда, че актрисата е готова на всичко, за да засенчи Бианка Чензори. Но ти благодаря, че поне си остави гащичките.

Емили Ратайковски

Емили Ратайковски

Емили Ратайковски също не изневери на себе си и показа фигурата си в целия й блясък. Тя носеше черно бельо с кристали и синя прозрачна рокля с нотка на етнически стил, която беше украсена с цветни ресни и искрящи звезди. Визията беше завършена със сандали с дълга каишка, покриваща целия пищял и черна чанта със същия модерен декор.

Кендалл Дженнер

Кендъл Дженър

Кендалл Дженнер

Кендъл Дженър

Кендъл Дженър, която изуми всички с невероятно красива архивна рокля на Givenchy, премина към бялата страна на афтър партито и смени две визии наведнъж. Първият тоалет на ангела отново е Givenchy by Alexander McQueen от 1997 г., а вторият, не по-малко деликатен тоалет на булката е рокля по поръчка на Vivienne Westwood. Просто невероятно!

Пенелопе Круз

Пенелопе Круз

Но Пенелопе Крус и Шакира отново разочароваха. Първата се появи на стълбите на Metropolitan Museum of Art в безлична черна рокля на Chanel, а за афтър партито избра същата, но още по-скучна. Роклята на Шакира също беше критикувана. Бялото мини с прозрачни вложки и лъкове явно беше прекалено голямо за певицата и не вървеше добре с грубите й кожени ботуши.

Шакира

https://www.woman.ru/