• Кинг Сити, Калифорния – Група мъже с маски откриха огън на парти на открито в централна Калифорния, убивайки четирима души и ранявайки други трима в неделя вечерта, съобщи полицията.

Полицейското управление на Кинг Сити заяви в изявление, че полицаите са реагирали на сигнал за стрелба около 18 часа в Кинг Сити и са открили трима мъже с огнестрелни рани, които са били обявени за мъртви в предния двор.

Други четирима души получиха огнестрелни рани, включително жена, която почина, след като беше транспортирана до болницата Mee Memorial в Кинг Сити, на около 106 мили южно от Сан Хосе.

Тримата ранени мъже са били транспортирани до болница Нативидад в Салинас, каза полицията.

Според изявлението на полицията няколко души са били на партито пред жилище, когато трима мъже, облечени в тъмни дрехи и с тъмни маски на главите си, са излезли от сребриста Киа и са стреляли по групата. Заподозрените, които не бяха идентифицирани веднага, избягаха от местопрестъплението с колата.

Полицията предупреди, че “заподозрените се смятат за въоръжени и опасни. Ако видите тях или превозното средство, обадете се на 911. Не се опитвайте да се свържете с тях.”

Разследването продължава, съобщиха от полицията.

https://www.cbsnews.com/