Хамовническият съд прие иск за 1 милиард рубли срещу Настя Ивлеева във връзка с „ голото парти “. Процесът е насрочен за периода от края на януари до началото на март 2024 г.

По информация на ШОТ груповият иск вече има 23 подписа, като се очаква скоро да бъдат добавени още 150 подписа. Адвокатът каза, че всички заинтересовани руски граждани могат да се присъединят към делото.

Александър Иншаков , продуцент и инициатор на делото, заедно с други ищци, изисква Ивлеева да прехвърли посочената сума във фонда за подкрепа на участниците в SVO. И докато това искане не бъде изпълнено, ищците искат конфискация на цялото имущество на Ивлеева. Те също така настояват, че докато не бъде взето съдебно решение, Ивлеева не може да изпълнява или да провежда събития в Русия, да се появява в реклами или да управлява социални мрежи.

За това говори в социалната мрежа Филип Киркоров , който също присъства на купона. Той заяви, че е “минал през грешната врата”, като подчерта, че не е наясно с естеството на събитията, които се случват в клуба. Киркоров отбеляза, че няма да прехвърля отговорността на други, признавайки грешката си и отговорността си като народен артист на Русия да бъде по-внимателен към събитията, които посещава. 24smi.org/

“Animal Sabbath”: Руската прокуратура проверява Голото парти на Ивлеева, Киркоров, Лолита, Собчак и др..

Голото парти, организирано от блогъра и телевизионна водеща Настя Ивлеева, отново предизвика вълна от дискусии в обществото и в интернет.

Събитието, проведено на 20 декември в клуб MUTABOR в Москва, събра звезден състав от шоубизнеса, включително Ксения Собчак, Лолита, Джиган, Дима Билан, Филип Киркоров и много други.

Голото парти, организирано от блогъра и телевизионна водеща Настя Ивлеева, отново предизвика вълна от дискусии в обществото и в интернет.

Необичайното на партито беше, че знаменитостите дойдоха на събитието почти голи, като едва прикриха интимните си части. На свой ред самата Настя Ивлеева се появи пред гостите по бельо, с еластична лента в средата на „петата точка“ и бижута на стойност няколко милиона рубли.

Преди това развратникът намекна, че партито ще бъде запомнящо се и има защо: активистите дори поискаха от правоприлагащите органи да проверят събитието за пропаганда на ЛГБТ движението. Струва си да се отбележи, че това не е първият провокативен акт на Ивлеева, преди това тя пусна шоуто „King Cobras“, където мъже артисти се представяха в женско облекло.

Голото парти, организирано от блогъра и телевизионна водеща Настя Ивлеева, отново предизвика вълна от дискусии в обществото и в интернет.-2

Достигането до „балът на Сатаната“, както го наричат ​​някои, беше трудно за обикновените смъртни, тъй като билетите за партито на Ивлеева струваха астрономични суми от около 1 милион рубли. На особено важни гости беше предложена стая за 15 души, бутилка шампанско и корицата на еротично списание с участието на самата Ивлеева.

На партито пристигнаха почти всички възможни и невъобразими звезди като Филип Киркоров, Дима Билан, Джиган, Оксана Самойлова, Глюкоза, Алена Водонаева и много други. Лолита излезе по черно дантелено бельо и жартиер, а бившата солистка на „Брилянтин“ Олга Орлова шокира гостите с гърдите си.

Голото парти, организирано от блогъра и телевизионна водеща Настя Ивлеева, отново предизвика вълна от дискусии в обществото и в интернет.-3

В отговор на критиките и скандала, предизвикан от партито, Лолита каза, че дрехите са подбрани с ирония и в тях няма нищо вулгарно. Тя подчерта, че целта на събитието не са голи хора, а по-скоро ироничен и красив елемент.

Някои звезди също се изказаха в подкрепа на Ивлеева, като отбелязаха, че събитието е изпълнено с вкус и защо да обръщаме толкова много внимание на това в контекста на масови събития и новогодишни корпоративни партита.

Голото парти, организирано от блогъра и телевизионна водеща Настя Ивлеева, отново предизвика вълна от дискусии в обществото и в интернет.-4

Спорното голо парти на Настя Ивлеева не мина без откровени скандали, които предизвикаха нови вълнения в обществото. Този път на преден план излезе известната телевизионна водеща и блогър Ксения Собчак, която не само се появи на събитието, но и направи открито изявление в своя tg канал.

„Може да е било несполучливо парти, може би са очаквали блясък, но се е получило така, може би не ви харесва да го гледате, но, извинете ме, къде и кога възрастните ходят с голо дупе си е тяхно собствен бизнес“, отбеляза Собчак.

Голото парти, организирано от блогъра и телевизионна водеща Настя Ивлеева, отново предизвика вълна от дискусии в обществото и в интернет.-5

Очевидно подобни „срещи“ не са нови за Ксения Анатолиевна. Преди това социалистката често посещаваше такива партита, както се вижда от изтекли интимни снимки и дори „филми за възрастни“ с нейно участие, които все още могат да бъдат намерени онлайн.

Междувременно какво се случи извън обектива и в тясна стая за няколко души остана тайна за обществото. Вероятно смелите предположения за това какво правят звездите се оказват близо до истината.

На голото парти имаше скандали. Музикантът и блогър от Екатеринбург Николай Василиев, известен като Вацио, надмина всички, като се появи чисто гол и прикри интимните си части с чорап на Balenciaga.

Голото парти, организирано от блогъра и телевизионна водеща Настя Ивлеева, отново предизвика вълна от дискусии в обществото и в интернет.-6

Някои медии твърдят, че младият изпълнител се е вдъхновил от стила на членовете на западната група Red Hot Chili Peppers, които неведнъж са шокирали публиката по подобен начин.

Самият Василиев привлече вниманието на „домакинята“ на вечерта Настя Ивлеева, а Ксения Собчак дори направи снимка със задните части на музиканта.

Настя Ивлеева на свой ред изрази възхищението си от коментарите след партито, като подчерта, че й харесва да предизвиква подобни реакции и добави, че хората просто са дошли да изглеждат красиви в стилни тоалети, въпреки критиките на някои.

Голото парти, организирано от блогъра и телевизионна водеща Настя Ивлеева, отново предизвика вълна от дискусии в обществото и в интернет.-7

Обществената реакция към голото парти на Настя Ивлеева се оказа ярка и многостранна. Поетесата Анна Ревякина беше една от първите, които изразиха своите възгледи, сравнявайки случващото се с библейските градове Содом и Гомор. Тя подчерта, че докато светската Москва се занимава със забавленията си, в съседната страна има конфронтация и нашите защитници героично губят живота си.

„Просто не мога да повярвам, че всичко това наистина се случва… Случва се точно сега, точно по това време!“ – отбеляза поетесата.

Много военни кореспонденти, журналисти, официални лица, политици и обществени дейци изразиха подкрепата си за подобни възгледи. Екатерина Мизулина, ръководител на Лигата за безопасен интернет, призова за бойкот на участниците в партията, смятайки това за изстрел в крака за правителствената политика. Тя отбеляза, че организаторите живеят в свой свят, различен от реалността в страната.

Голото парти, организирано от блогъра и телевизионна водеща Настя Ивлеева, отново предизвика вълна от дискусии в обществото и в интернет.-8

Журналистът и телевизионен водещ Владимир Соловьов изрази възмущението си от организирания “Бал на Сатаната”. Той осъди купонджиите, като ги нарече изроди и измет. Соловьов подчерта, че страната е във война, а участниците в партито, докато се наслаждават на забавленията си, показват пълно безразличие към случващото се около тях.

Ксения Собчак, напротив, не видя проблем с формата на партито и времето му. Тя заяви, че светът е несправедлив и в различните части на света се случват различни неща. Депутатът от Държавната дума Султана Хамзаев предложи да се забрани на артистите да се изявяват на новогодишните корпоративни партита, като нарече голото парти „животински шабаш“ и призова за морална оценка на участниците.

Голото парти, организирано от блогъра и телевизионна водеща Настя Ивлеева, отново предизвика вълна от дискусии в обществото и в интернет.-9

Разделението на обществото на поддръжници и противници на голата партия на Настя Ивлеева доведе до различни гледни точки сред потребителите на мрежата. Някои смятат, че това е личен въпрос на всеки и никой няма право да се намесва в избора на облекло и поведение на хората. Други настояват звездите да бъдат подведени под отговорност за провеждането на подобни събития.

Сред дискусиите се открояват различни мнения. Някои потребители изразяват възмущение от възможното нарушение на моралните стандарти, изисквайки по-строго отношение към участниците в партито. Други твърдят, че подобни събития са просто израз на индивидуалност и креативност и не трябва да се осъждат.

Голото парти, организирано от блогъра и телевизионна водеща Настя Ивлеева, отново предизвика вълна от дискусии в обществото и в интернет.-10

Обществен отзвук предизвика изявление на представители на организацията „Призивът на хората“ за изпращане на искане до прокуратурата по статия „Пропаганда на нетрадиционни отношения“. Предвидените по закон глоби може и да не са високи, но някои все пак смятат, че трябва да носят отговорност за действията си.

Медиите цитират мнението на експерти адвокати, предполагащи, че звездите може да избегнат наказание. Фактор, който може да повлияе на решението, е наличието на сцени, демонстриращи еднополова любов. Въпреки че проститутките не са обхванати от никакви закони, рискът от ЛГБТ пропаганда остава.

Мрежата вече е пълна със снимки на голи знаменитости от партито, а прокуратурата може да проведе допълнително разследване за нарушения на руските закони.

Настя Ивлеева, въпреки възможното възмущение на обществото, няма да спре експерименталните си партита. Съвсем скоро се планира ново “почти голо парти”, а Ивлеева твърди, че екипът й е с 10 хиляди крачки напред.

https://newsland.com/