Община Каварна приема заявки за участие в XXVI Национален театрален фестивал на любителските театри с международно участие „Каварна 2024“

0
68



Община Каварна обяви прием на заявки за участие в XXVI-ия Националнен театрален фестивал на любителските театри с международно участие „Каварна 2024“, съобщават от местната администрация. След провеждане на селекция, най-добрите театрални постановки ще бъдат включени в програмата на фестивала, посочват още от общината. 

Двадесет и шестото издание на Националния театрален фестивал на любителските театри с международно участие „Каварна 2024“ ще се проведе от 3 до 8 юни 2024 година. На сцената на Народно читалище “Съгласие – 1890“ ще могат да се изявят любителски театрални колективи и читалищни театри без жанрово и възрастово ограничение.

Желаещите да се включат в театралния празник следва да изпратят своите заявки до 26 април 2024 година в отдел „Туризъм и култура“ на Община Каварна или по имейл. На официалния сайт на общината са публикувани условията за участие и заявка.

Фестивалът се провежда под патронажа на кмета на Община Каварна Елена Балтаджиева.

 

/АКМ/



Източник БТА